Halve waarheden en hele leugens

Bart De Wever in Terzake: Factcheck van zijn economische uitspraken

Bart De Wever mocht bij Terzake komen babbelen over de toestand in Europa en de immigratiecrisis. In het tweede deel van het interview kwam ook de economische toestand van België ter sprake.

De Wever zei daar een paar vreemde dingen die soms ferm naast de waarheid lagen. Het is overigens niet de eerste keer dat de burgemeester van Antwerpen met strakke gezichtsuitdrukking de waarheid, op zijn minst gedeeltelijk, geweld aan doet.
We citeren enkele opvallende citaten uit het interview, die Kathleen Cools als journaliste slikte, zonder een bijvraag te stellen: Lees verder…

2 gedachten over “Halve waarheden en hele leugens

 1. Als men de gespecialiseerde financiële webstekken raadpleegt, en waar dagelijks wordt geschreven wat we niet mogen weten, dan is het een kwestie van tijd alvorens het Ponzi systeem in elkaar stort. Alle officiële cijfers zijn vervalst, alle markten worden gemanipuleerd, er is ook nog de “financiële oorlogsvoering ” en de “MSM” zitten mee in de slag bij het verspreiden van de leugens hierover. Wat het “economische luik” van het interview van het orakel van Antwerpen betreft, is hij dus een evengrote leugenaar en bedrieger als al de rest die ons fabeltjes vertellen.
  Wat de “immigratie” betreft, heeft hij eens te meer de kans gemist om te zwijgen.
  Ofwel zegt men de volledige waarheid, ofwel zwijgt men.
  Als hij deze volledige waarheid moet zeggen, dan moet hij dus beginnen met zich zelf te ontmaskeren als één der zovele “verraders” . Dat doet hij dus niet, en bijgevolg beperkt hij zich tot “enkele vrijblijvende opmerkingen”, die voorbij gaan aan de grond van de zaak. Dit laatste is de samenzwering tegen onze westerse beschaving met behulp van dit “migratie massa vernietigingswapen”.
  Aan gebrek aan beschikbare info met een juiste en volledige diagnose van de “immigratie” kanker kan het zeker niet liggen. Internet loopt er van over!!
  Er is ook nog Golfbrekers.
  De reactie van alles wat links en groen is, was voorspelbaar, en moet er ten andere toe bijdragen het “blazoen van de N-BA wat op te blinken”.
  Hier wordt dan ook open en bloot een ergerlijke klucht opgevoerd, waarbij men iedereen voor “nuttige idioten” neemt.
  Tijdens mijn legerdienst in Duitsland in 1972 kon ik er de DDR -TV bekijken. Bij een vergelijking tussen de VRT en toenmalige DDR TV, was deze laatste een toonbeeld van “objectiviteit”.

 2. Helaas lopen in Vlaanderen nog gesubsidieerde idioten rond die alles geloven wat Ward De Bever vertelt, als Ward De Bever nog maar met 10% van wat de burgers eisen rekening zou houden betreffende die vreemdelingen dan hadden we nu al een heel ander Vlaanderen.
  Vlamingen eisen massaal “grenzen dicht en alles wat hier rondloopt wat hier niet thuishoort eruit” dan was Vlaanderen nu een paradijs om in te wonen.
  Vreemdelingen die ‘tijdelijk’ toegelaten worden horen in een gesloten instelling te verblijven en niet in ons straatbeeld rond te slenteren en ons op te zadelen met angst en onveiligheid.
  Vlamingen willen geen moslims/islamieten in de gemeenschap want islam staat voor barbarij en perversiteit, dus: mosselketen dicht, haatpredikers eruit

Reacties zijn gesloten.