3 gedachten over “Grote liefde

  1. In onze ogen, niet in die van hen. Komt ervan als we ons best niet doen om ons te verplaatsen in hun manier van denken, dan slaan we de bal mis.

  2. Ik heb medelijden met die man , wat gaat die allemaal meemaken als die vrouwelijke hormonen hun recht opeisen . Het lijkt me eerder een waarschuwing voor “blanke” overheersing

  3. Deze voormiddag bracht ik een bezoek aan de plaatselijke LIDL-afdeling te Koksijde: het koppel ; hij niet-blank, westers modieus met enkele goudkleurige ornamenten gekleed en zij roomblank gekleed in kledij uit giften geschonken door de VS in 1945. Meneer hield zich staande door op zijn winkelkar te steunen(liggen) terwijl hij zijn bevelen door haar liet uitvoeren. Toen de volle kar de kassa passeerde en zij de rekening had betaald kreeg zij het volle commando over de kar. Toen meneer zich in de auto had geïnstalleerd kon zij beginnen met het inladen.
    Wij westerse mannen dienen ons dringend aan het multiculturele gedachtegoed te integreren.
    Heb het geprobeerd, maar zonder succes. Misschien kunnen onze linkse partijen onze echtgenotes opnieuw opvoeden. Met dank.

Reacties zijn gesloten.