Alleen de kleur van het bloed is gelijk

Neergeschoten agent New York is overleden
De agent die zondag werd neergeschoten in New York, is overleden. De blanke agent zat in een anonieme politiewagen en wilde een zwarte man controleren, maar die schoot hem neer voor hij zijn wagen was uitgestapt. Het was al de vijfde keer in vijf maanden dat in New York een agent werd beschoten.

De commissaris van New Yorkse politie William Bratton deelde het trieste nieuws met de pers. “Het is met grote spijt en bedroefdheid dat ik het overlijden van de New Yorkse politieagent Brian Moore moet meedelen. Hij was een uitmuntende agent en een held van de stad.” (HLN)

De staat van beleg wordt afgekondigd.  Men verwacht dat de blanken massaal de straat zullen optrekken, protesteren, betogen, de winkels en bedrijven van negers plunderen en in brand steken.
Heel New York zal plat liggen.  De beurs zal gesloten worden.  De metro rijdt niet.  Op de luchthaven heerst er chaos.
De rechtvaardige protesten zullen op medegevoel en sympathie van de media mogen rekenen.  Obama zal op het bordes van het Witte Huis zijn volk streng toespreken en hen een schande voor het zwarte ras noemen.

Wes HardinGrapje!

Wes Hardin

15 gedachten over “Alleen de kleur van het bloed is gelijk

  • Oorspronkelijk WEL, doch… wèlke soort volk heeft hèn indertijd uit hun dorpen geroofd om hen te verkopen op de slavenmarkt van Timboektoe (?)… toch wel de Arabieren, nietwaar ?
   Nà de “secessieoorlog” (Noord tegen zuid) heeft men verzuimd om àl die slaven terug naar Afrika te transporteren: het waren er véél-te-véél. (en nù zit de U.S. ermee opgescheept)

   • Men heeft nochtans een land speciaal voor hen geschapen in Afrika: Liberia.

   • Abraham Lincoln, James Monroe en nog een paar steunden een initiatief om zwarten terug naar Afrika te sturen, daarvoor werden gronden aangekocht wat resulteerde in Liberia. Als ik me niet vergis keerden een kleine 15.000 negers terug naar Afrika, waar ze de bevolking onderwierpen en onderdrukten. Het gros van de zwarten bleven liever in de VS.

 1. Zal Flup van b het niet mee eens zijn. En hare majesteit evenmin.

 2. Het totaal aantal negroïde inwoners van de VS is lager dan 1/4 van het aantal inwoners, doch zij eisen (waarschijnlijk dank aan onze anderstalige inwoners) meer rechten op ttz. positieve discriminatie. Hun criminaliteitscijfers zijn wel ontzeggend groot, maar dat komt door de zgn. racisten, die hun coke, shit,wheat,sugar, cheese, heroïne en wapens afpakken; waardoor ze gestremd worden in hun zelfontwikkeling.

 3. @ Victor
  het soort dat hen uit hun kralen roofde en verkocht als slaven en haremvrouwen aan het midden oosten kennen we.
  Waar minder de aandacht op gevestigd wordt is de rol van Engeland en haar handel in slaven voor Amerika.
  In het boek van B. Liebman : New World Jewry 1493-1825 Requiem for the forgotten, lees je :
  ‘They came with ships carrying African blacks to be sold as slaves. The traffic in slaves was a royal monopoly and the Jews were often appointed as agents for the Crown in their sale. Jews were the largest ship chandlers in the entire Caribbean region. The ships were not only owned by Jews, but were manned by Jewish crews and sailed under the command of jewish captains.

  In 1998 wijdde Der Spiegel onder de titel ‘Schwarzer Holocaust’ een hele bijdrage aan de rol van Engeland en de joodse handel in zwarte slaven.
  Het artikel vind je in het archief van Der Spiegel nr 8/1998 S. 148

  • Had ik het niet kunnen denken: het is de schuld van de Joden.

   • @ Wes
    aan de hand van andere bronnen kan je niet ontkennen dat hun aandeel in de slavernij aanzienlijk is geweest.
    Universal Jewish Encyclopedia : when African slavery was introduced in America, early in the sixteenth century, we again find Spanish, Portugese and Dutch Jews engaged in the slave traffic.

    Arnold Wizniter – Doctor of Hebrew Literature : The West India Company, which monopolized imports of slaves from Africa, sold slaves at public auctions against cash payment. The cash was mostly in the hands of Jews. The buyers who appeared at the auctions were almost always Jews, and because of this lack of competitors they could buy slaves at low prices. Profits up to 300% of the purchase value were often realized with high interest rates.

    Rabbi Betram W. Korn – historicus – Hebrew Union College 1939 : Jews participated in every aspect and process of the exploitation of the blacks.

    Rabbi Herbert Bloom – Colombia University 1923 :
    the Jews were among the leading slave holders and slave traders in the colony. Slave trade was one of the most important Jewish activities here (Surinam) as elsewhere in the colonies.

 4. Ik hoop dat ooit socialisten en groenen te koop worden aangeboden op de rommelmarkt Ik zou wel interesse hebben in een paar exemplaren maar uiteindelijk wat kunt ge ermee aanvangen , voor wat zijn ze goed ?

  • Doe dat nooit, René, zoals je zegt is er niets mee aan te vangen en het toppunt is dat je ze nooit meer buiten krijgt. Sabena is er aan failliet gegaan, de NMBS en Wallonië moeten al tientallen jaren met miljarden gesubsidieerd worden. En dat zijn dan nog alleen de socialisten, de groen zijn nog erger.

   • Dat komt omdat de groen in feite ex-communisten zijn, dus nog roder dan rood….

  • @Rene,den hof mee bemesten;een laag rooien/een laag groenen en dan zand erover !

Reacties zijn gesloten.