Grenzeloze verrijking

Tunesiërs onthoofden een kat en pochen ermee op internet. Plaats van gebeuren: Zweden. De moslimnamen zijn, geloof het of niet: Hamza Tchaki, Youssef Ben Ali, Kuorbam Uomama en Firas Mani. Allemaal Tunesiërs die de “Arabische Lente” zijn ontvlucht en met open armen in Zweden werden ontvangen ter verrijking van de autochtone Zweedse samenleving.

Dit toont aan (kijk naar de grijns op hun smoelen) dat binnen de algemeen islamitische opvoeding een hiaat zit betreffende ontwikkeling van geweten, gevoel van mededogen en gevoel van respect voor alles wat leeft. Men zegt dat de islam een cultuur van schaamte is, maar merkwaardig genoeg bestaat voor dit soort gedrag geen schaamte. Integendeel. Ze zijn nog trots ook. Mensen die de islam omarmen zullen nu zeggen dit een incident is of een kwajongensstreek. Dit is echter niet zo. Het mishandelen van dieren vindt natuurlijk ook plaats door “zieke personen” uit Westerse culturen maar dan met het verschil dat de Westerse dader niet openlijk trots zijn daad toont. Integendeel. Hij doet het in het geniep. In de moslimcultuur is van geniepigheid totaal geen sprake, omdat het klaarblijkelijk een normaal onderdeel is van hun cultuur. Van schaamte is bij deze moslimjongeren dan ook geen sprake. Over de hele wereld merk je bij dit soort voorvallen steeds op dat het overwegend islamitische cultuurdragers zijn die hierin een rode draad vormen.

Screenshot_6

Als je meer foto’s wil zie: http://ejbron.wordpress.com/2013/02/17/de-verrijking-is-werkelijk-grenzeloos/#more-34089

Met dank aan Wes Hardin voor de tip

 

7 gedachten over “Grenzeloze verrijking

 1. We kunnen het blijven schrijven en zeggen: “islam staat gewoon voor achterlijke barbaarse gevaarlijke waanzin”.
  Die waanzin MOET over héél Europa VERBODEN worden want de waanzin roept op tot geweld én past geweld dagelijks toe.
  Als Europa die achterlijke barbaarse gevaarlijke waanzin niet gaat verbieden dan bekend het kleur met wat voor criminelen wij opgezadeld zitten in dat EU kot én ‘onafhankelijke’ landen.

 2. Walgelijk! Als men dat ooit bij mijn klein Sjalotje doet, dan moeten ze mij den bak insteken., echt waar.

 3. Het vergt heel wat moed om een weerloos dier de kop af te snijden om daarna te pronken met het resultaat. Vandaag een dierenkop morgen een mensenhoofd van een homo bv of een Christen hond. In ieder geval die helden zijn gaan lopen uit hun vaderland misschien , na de eerste rellekes. toen zij in hun broek sch……Ik heb enkel een minachting voor dat soort . Voor mij is de “untermensch” een realiteit.

 4. Islam is een dodencult, zonder respect voor al dat leeft. Men kan het zelfs geen ideologie noemen want dat zou nog een positieve bijklank kunnen hebben. Het is de meest afschuwelijke, wreedaardige, weerzinwekkende cult die ooit bestaan heeft en die zich verder uitbreidt over de wereld met de toelating en instemming van een linkse meute. Die linkse meute verschuilt zich achter woorden zoals mensenrechten, democratie, tolerantie en politieke correctheid. De eerste drie dienen om achter te verschuilen en het laatste is een toelating om te liegen.
  De grijnsmuilen op de foto zijn het resultaat van die meest verwerpelijke cult en beleven enkel plezier in het martelen en doden van weerloze slachtoffers zoals dieren, maar ook mensen, met de ondersteuning van de linkse meute.
  Men zou voor minder radicale gedachten krijgen.

 5. Wat ook nog het vermelden waard is: wanneer gruwelijke, onmenselijke martelingen en afslachtingen worden begaan door deze verwerpelijke creaturen dan hoort men nooit een woord van protest uit linkse hoek. Dat is het beste bewijs van samenwerking of op zijn minste van goedkeuring. Wat een erbarmelijke wereld is dit toch.

Reacties zijn gesloten.