Google geeft soms meer prijs dan je eigenlijk wil weten

Asielcentra in Duitsland

‘Asylheim bauen: Mehr als eine Übergangslösung’ kopt deze firma, die geld geroken heeft in de immigratiestroom.

Hoe gelijk hebben ze met de slogan: “Méér dan een overgangsoplossing”.   Het gaat immers niet meer om asiel, het gaat om een massale volksverhuizing.

Google Maps

 

7 gedachten over “Google geeft soms meer prijs dan je eigenlijk wil weten

 1. Binnen afzienbare tijd kunt ge een echte Duits nog gaan bewonderen in het museum voor folklore !

 2. En waarom zijn de duitsers zo gek op immigranten? In fel contrast met het VK, dat zijn bevolking absoluut onder de 70 milj wil houden, wil D mordicus boven de 80 milj zitten, kwestie van dominant te blijven in Brussel. En vermits duitsers zo’n onwaarschijnlijke vitters zijn, kunnen ze zelfs mekaar niet meer uitstaan: 40% of 32 milj duitsers woont alleen, en qua kinderrijkdom staan ze op een magere 219e plaats op 224 landen. Alleen Zuid Korea, Singapore, Monaco en Japan doen het nog slechter.

 3. Aan de Redactie dit hoort bij vorige post maar ikzelf kan dit niet vertalen, Grtjs richard

  Hundreds of people are watching a YouTube video of a London professor interrupting a university conference on immigration to protest against the presence of “an Islamist who supports stoning to death and sharia law“.

  Professor Reza Moradi interrupted a talk organised by the University and College Union (UCU) held at the London Metropolitan University, to criticise the decision to invite Mohammed Kozbar, vice president of the Muslim Association of Britain (MAB), to take part in the discussion panel.

  “MAB is what is known as a ‘soft’ Islamist organisation, normalising and justifying terrorism, the Caliphate and sharia rules,” Moradi wrote on his Facebook page after the incident.

  “I am outraged that my union would share a panel with an Islamist organisation, despite its links with the Egypt’s Muslim Brotherhood, its defence of death by stoning for adultery and support of the death penalty for apostates such as me.

  • Hij klaagt de deelnemer, Mohammed Kozbar, vice voorzitter van de Britse Moslimvereniging (MAB) van het panel, aan dat hij de sharia, het stenigen van mengen, OK vindt. Reza Moradi stelt dat hij gevlucht is uit het land waar nu het Kalifaat de scepter zwaait. “MAB staat voor een zgn. ‘zachte’ Islamistische organisatie, die het terrorisme, het Kalifaat en de sharia wetgeving goedpraat en normaliseert” “Ik ben woedend dat mijn opinie gevraagd werd deel te nemen aan een panel met een islimistische organisatie, ondanks zijn banden met de Egyptische Moslimbrederschap, het verdedigen van de doodstraf door steniging…”

   Nvdr: de typische poco houding van het omarmen van een zgn. ‘Europese islam’. De troostende beschermende arm van de blonde panelvoorzitster rond de schouders van de ‘belaagde MAB-vice voorzitter sprak boekdelen!

 4. Universiteiten en Unions (vakbenden) zijn per definitie links, dus een universiteitsvakbond die olv Labour een meeting belegt over immigratie, dat moet stinken, zeker op het linksdraaiende eiland. De Britten doen het niet zoals de Duitsers om meer inwoners te hebben, maar om de samenleving boeiender te maken, met botsende culturen en gewoontes, en daarbij wordt een aanslag hier en daar of zelfs een burgeroorlog ‘light’ erbij genomen. En ze hopen dat die stenigingen live op tv worden uitgezonden.

Reacties zijn gesloten.