2 gedachten over “Goed-nieuws-show van importsecretaris doorprikt

  1. Laten we maar heel snel heel die troep verwijderen, niet 43.433 maar 1.043.433 want dan pas zal er sprake zijn van veiligheid, leefbaarheid en welvaart, die EU misdadigers zijn uit puur eigen belang heel Europa aan ‘t vernietigen want die vreemdelingen hebben hier totaal geen toegevoegde waarde.
    Laten we maar heel snel starten met eerst alle islamieten te verdrijven richting grote zandbak in Afrika anders hebben we hier weldra Afrikaanse toestanden en als ik aan iets een gruwelijke hekel heb is het toch wel aan Afrikaanse en islamietische toestanden.
    Die fabeltjes uit Rome zijn voor mij ook dode letters maar ze roepen tenminste niet op tot moorden zoals die zandbak bullshit, onze beschaving respecteert vrouwen, ziet vrouwen en mannen als gelijkwaardig en onze beschaving walgt van pedofielen, die kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden, voor mij levenslang want men blijft met zijn poten af van kinderen.

  2. Wat ik maar niet begrijp en misschien heeft die fluchtelingenimporteur er zelfs niet aan gedacht ! Tachtig procent zonder gevolg voor een fluchtexit….dus die zijn hier nog . Hebben geen rechten , noch dit noch dat …maar die moeten ook eten , drinken en dergelijke nuts-behoeftes . Dan verschieten ze ervan dat er zoveel inbraken en dergelijke verrijkingen gebeuren .

Reacties zijn gesloten.