Gewetensvraag

Afbeeldingsresultaat voor bomb explosion cartoon animated gifIs het afsteken van vuurwerk halal of haram?

Vuurwerk is ten allen tijde halal als daarbij de ongelovigen mee de lucht in geblazen worden.

Maar vuurpijlen afsteken die deel uitmaken van het gezamenlijk feestvieren met de kaffir staat gelijk aan blasfemie. bovendien begint het islamitisch nieuwjaar niet op 1 januari.

Verneem meer…

 

5 gedachten over “Gewetensvraag

 1. Nochtans bestendigen zich meer en meer leuke tradities,
  het vuur in zijn beste oléolé gehalte, zoals naar blijkt zeer inspirerend voor bepaalde sektes, rassen, bevolkingsgroepen, godsdiensten, verrijkers, multiculs en andere vreemde luizen die niks om (en in) het hoofd hebben:
  dit Nieuwjaar: 650 auto’s in vuur en vlam gezet,
  in Frankrijk, je weet wel het land dat ooit Frans was.
  Alleluja!

 2. En er was een tijd dat brandstichting (zeker bij nacht) gelijk stond aan moord omdat daarbij ook dodelijke slachtoffers konden vallen, vandaar de kreet: moord en brand.

 3. De landen in West-Europa vierden een vredevol eindejaar. In Berlijn werd zelfs benadrukt dat ieder eindejaar verdient om zo vredevol te zijn. Dat voor dit ‘vredevol verloop’ een leger van politie agenten nodig was om de vrede er te kunnen inhouden, wordt minder in de kijker gezet.
  De Keulse politie komt met enkele cijfers naar voor: meerdere honderden verdachte mannen, voornamelijk van Noord-Afrikaanse oorsprong, werden opgepakt.
  Daarnaast sloten ze een groep van honderdvijftig verdachte personen in, omdat die mannen uiterlijk ‘op het cliëntèle’ van verleden jaar leken.
  Driehonderd personen moesten ze uit de trein halen omdat die geen vredevolle bedoelingen hadden.
  In de morgen kwamen dan twee meldingen van seksuele strafdaden binnen. Twee vrouwen waren niet opgezet met het graaien in hun kleding en het betasten van hun lichaam. Een man is opgepakt, een man is voortvluchtig.
  In tal van Duitse steden werd het traditionele Silvesterbal afgelast, om aldus de vrede te kunnen bewaren.
  Hoewel we wel iets mogen weten, denk ik toch dat nog veel verzwegen wordt.

  Bovenop dit alles komt de Britse geheime dienst M16 aanzetten met het feit dat een leger van meer dan 7000 terreur verdachten klaar staat. Het woord leger gebruiken voor dit onkruid is natuurlijk een belediging voor elke soldaat, die zijn leven in de weegschaal moet gooien voor sluipmoordenaars. M16 steekt die soldaat in ieder geval geen hart onder de riem, want het beweert dat Duitsland die 7000 koppen niet aankan.

 4. Vandaag 2 januari meldt Hagalil mij: 2017 begint niet goed voor Keulen.
  Ik dacht even dat er een aanslag gepleegd was, dat er een bende Noord-Afrikanen op vrouwen was los gelaten, of dat er een messentrekker een treinrit had gemaakt. MIS.

  Er komt een betoging in Keulen op 14.01.2017 van meer dan extreem rechts, en hun taal is ondubbelzinnig: ‘terwijl een moedige oude vrouw voor haar mening achter tralies gezet zal worden, worden perverse seksuele misdadigers met de vrijheid beloond.’
  ‘Kom ook op 14.01.2017 naar onze demo in Keulen om een teken te geven tegen deze mens verachtende tijdsgeest’
  Dat rechts gespuis van Pro Köln, Pro NRW en de Keulse AfD heeft ook al weken opgehitst tegen de Oberbürgemeisterin Rekert en het vluchtelingen koor dat op Silvester zal optreden. AfD haalt zelfs een bijdrage aan uit het zeer rechtse Jungen Freiheit, dat schreef ‘Oberbürgemeisterin lässt Flüchtelingenschor zu Silvester singen’ en durft er nog aan toevoegen dat dit optreden, op het eenjarig jubileum van de laatste silvesternacht een hoon is voor de slachtoffers.

  Gelukkig loopt er een grootschalige mobilisering tegen dit rechts extreme spook. Er zal een tegenbetoging zijn onder het motto ‘Köln gegen Rechts’

  Met dank aan mijn goede vrienden van Hagalil, die samen met mij strijden voor de multicul.

Reacties zijn gesloten.