31 gedachten over “Nog…

 1. Het kan niet snel genoeg gaan want die moslim heeft veel te lang onze westerse wereld mogen schade toebrengen en niet alleen de westerse….

  • Ondertussen slaat deze would-be gentleman wild om zich heen,
   de man die ten onrechte de Nobelprijs van de Vrede kreeg nog voor hij bewezen had die te verdienen, zal de geschiedenis ingaan als “probably the worst president since Nixon”.
   De hardnekkigheid waarmee hij zijn nederlaag weigert te aanvaarden, hangt misschien samen met zijn moslimgenen, maar wellicht vooral met de uitzichtloosheid van zijn verder bestaan. Neen, geen grandioze uitboljob, geen autostrade geplaveid met goud, geen eeuwige roem, geen bevlogen speeches meer waarin hij zijn groot gelijk tentoonstelt, geen massa’s die buigen voor hem en zijn kakmadam, maar weer met zijn voetjes op de aarde…
   Wel loser, zoek maar naar werk. Het zal je eens goed doen.

    • Red;
     Helaas geven nog steeds mensen geld uit om naar dergelijke idioot te gaan luisteren, ze geloven liever in sprookjes dan in de realiteit alhoewel diezelfde realiteit de totale vernietiging wil realiseren.
     Die moslims/islamieten worden niet “zomaar” naar hier gehaald, daar zit een vuil spel achter dat kan samengevat worden in één woord: DICTATUUR met lafaards aan het stuur.

 2. Nog zo lang? Hij kan nog altijd veel kwaad uitsteken die moslim president, de slechtste president die Amerika ooit heeft gehad.

 3. Volgens een onbetrouwbare krant wordt het vertrek van Obama een nationale feestdag in de US met tal van festiviteiten !

 4. Schandalig, een zwart gezin wordt uit hun huis gezet om plaats te maken voor een rijke blanke.

  • Beste Wes,
   Misschien kan Unia een goed woordje doen voor de zwarte kater 😉

 5. Het is nu wachten op de eerste Vlaamse universiteit die hem een eredoctoraat gaat uitreiken …. Wat dan op de eerste plaats iets zou zeggen over desbetreffende universiteit en diens bestuur.

 6. Kreeg een ontroerend berichtje van Obama. Hij laat me weten:

  ‘I’ll go home to Chicago to say my grateful farewell to you, even if you can’t be there on person’.

  Zijn vaarwel zal hij zeggen op 10 januari om 5.00pm in de Mr Cormick Place.
  Mochten jullie, zoals ik, verhinderd zijn kan je zijn Farewell beluisteren op http://www.Facebook.com/Whitehouse of uh.gov/Farewell.

 7. Golfbrekers is blijkbaar fan van Trump(oen). Ik wacht af. Want de ‘president elect’ is “nogal” wispelturig in zijn uitspraken… Worden zijn daden straks even onstandvastig ?

  • Zeger, zoals op de rechtbank geldt hier ook (en zeker) het voordeel van de twijfel. We krijgen immers alleen maar te lezen en te horen wat de manipulatiepers wil…
   Ik heb eens een interview van Trump gevolgd betreffende de economie en ik kan u verzekeren dat hij daarover in 45 minuten heel degelijke en interessante dingen zei. Dom is hij zeker niet!

   • Over Trump schort ik mijn oordeel op tot over twee jaar!
    Al verbaast het mij ook dat er nu reeds (ook hier) nogal kwistig en voortijdig met het wierookvat wordt gezwaaid…

    • Ropie, echt? Met een wierooksvat? Kan het ook mirre zijn?
     Je weet maar nooit want die 3 idioten zijn nu opstap richhting kerststal en dat soort is gewend te krijgen en niets te geven.
     De (k)ezel zal daar ook wel weer een uitleg voor hebben wat de kwezels graag slikken…..

     • Jean,

      ik neem aan dat je het over de Drie Koningen hebt?
      Laat ons toch alles wat ons eens dierbaar was besmeuren, laat ons de gave des onderscheid voor goed begraven zodat we met z’n allen idioten worden.
      Veel verschil met de scheldpartijen op Allah, Mohammed en zijn dienaren merk ik niet meer op, als ik de uitingen over ‘onze christelijke beschaving’ lees. Om niet te zeggen: geen verschil.

     • Lieve Anna,
      Voor alle duidelijkheid “ik sta 100% achter onze beschaving, achter onze normen en waarden en achter onze seculiere wetten”, ik sta niet en nooit achter monarchieën want dat is anti-democratie in kwadraat.
      Ik voer al jaren strijd tegen islam omdat die perverse smeerlapperij niet thuishoort in onze samenleving, niet leeft naar onze normen en waarden en lak heeft aan onze seculiere wetten.
      Ik respecteer vrouwen en kinderen.
      Betreffende kerstmis, elk jaar staat er een den en stal in onze woning maar de dag voor die 3 idioten zouden moeten aankomen heb ik de hele handel opgeruimd.
      Ik walg van huichelaars zoals er hier in dit land helaas veel rondlopen.
      Bye the way, ik lees graag uw reacties met veel respect.

    • @ Ropie,

     je kan niet anders dan met het wierookvat zwaaien. Als je ZOA (Zionist Organisation of America) mag geloven, kwam Trump’s verkiezingszege er door een ‘goddelijke’ interventie.

     Tijdens hun gala in het Grand Hyatt Hotel in Manhattan, werden in dat verband passende verhalen als dvar torah (vergelijk het een beetje als een preek na het voorlezen van een passage uit het evangelie) opgediept. Verhalen over de oude Israëlieten die getuigen waren van goddelijke interventies in de natuurlijke orde. ‘Well so did we’ riep Alan Mazurek en verklaarde dat de verkiezing ‘divinely directed’ was.
     ‘Once again the United States will be blessed. Once again, the prime minister of Israel will enter trough the front door of the White House’.

    • Heb intussen Trump al bochten weten maken. Hij veranderde zijn positie in verband met belangrijke thema’s zoals de oorlog in Irak en abortus.

     In oktober beschuldigde hij de joodse billionaire en casino manager er nog van zijn voornaamste opponent te zijn. In oktober twitterde hij nog: Sheldon Adelson is looking to give big dollars tot Rubio because he feels he can mold him into his perfect little puppet. I agree.

     Intussen is Sheldon bezig to mold Trump into his perfect little puppet. Want Sheldon gaf Trump een infusie van 25 miljoen dollars in cash. (Mondoweis – Sheldon Adelson, the Trump’s billionaire backer)

     Dan kwam de resolutie van de Ver. Naties in verband met het stopzetten van de nederzettingen op de West Bank. Dat was illegaal en contraproductief. De US steunde de resolutie niet maar gebruikte evenmin haar veto recht.
     Iedereen boos, Netanyahu, de zionisten, E.J. Bron, Henryk Broder, Sheldon Adelson en velen bij wat zich rechts noemt.
     Nochtans was die resolutie ‘much ado about nothing’. en niets om kwaad over te worden.De resolutie heeft namelijk geen tanden. Ze heeft geen enkele autoriteit om Israël te dwingen om de internationale wet te respecteren. ‘t Is een vodje papier. Iedereen weet het.
     En toch maakte Trump zijn bocht van 180°, waar hij vroeger tegen die nederzettingen was, wou hij een veto uitspreken.

 8. Obama leaves office in ……
  Dat klinkt zo beleefd ……….
  Ik had liever gelezen ….Obama krijgt de deur ” the office” van Trump op zijne smoel

 9. @ Jean,

  blij dat te horen. Maar ik wil even terug komen op de Drie Idioten.

  Felix Timmermans, die het anders zag, onze normen en waarden kende en ons heel wat Vlaamse ziel en cultuur naliet, wel de Fé schreef een prachtige tekst over die idioten: Waar de Sterre bleef stille staan.
  Gust Van den Berghe maakte er enkele jaren geleden een langspeelfilm van, in het Engels: Little Baby Jesus of Flandr.
  Kregen die Engelsen ook eens de Vlaamse ziel te zien.

  Nebenbei: op 6 en 7 januari vieren de Russische Orthodoxe Kerk en de Koptische Kerk, Kerstmis.

  • Dank dat je dat laatste toegelicht hebt. Heb het vergeten te vernoemen. Wie geïnteresseerd is: ga naar YT, tik “byzantine of orthodox christmas, of iets dergelijks.

 10. Mooie opkuis, en vooral, voor altijd verlost van deze valse, leugenachtige ongelukskater, Odrama, de afgod van mondiaal links. Wat deze man aan onheil heeft aangericht, valt niet te beschrijven, deze Nobelprijswinnaar van de vrede, die iedere dag van zijn acht jaar durend presidentschap ergens oorlog heeft gevoerd. Spijtig dat de klok niet vooruit kan worden gezet, want we kunnen niet vlug genoeg van deze valse mooiprater, dit zwart maar uitermate gevaarlijk onbenul (naar ‘t schijnt getrouwd met Michael (Michelle), niet vlug genoeg verlost zijn. Een zegen is het voor de mensheid dat TRUMP het gehaald heeft, want het witte gevaar, Killery, zou zo mogelijk nog een grotere ramp betekend hebben. Je zou nog in goddelijke krachten beginnen te geloven, omdat we van deze witte heks gespaard gebleven hebben mogen zijn.
  ‘Democraten’ of links: bah.

 11. Het zal je maar overkomen. Verklaar je openlijk, voor gans de wereld, je liefde voor Israël. Zet je de Amerikaanse ambassadeur, tegen alle overeenkomsten in, niet in Tel Aviv maar in Jeruzalem, en toch krijg je een groot deel van de Amerikaanse joden over je heen.

  Rabbi Dan Moskovitz stak de lont aan het vat, omdat rabbi Hier, stichter en leider van het Simon Wiesenthal Center, een ‘Blessing’ zal uitspreken bij de ambtsaanvaarding van Trump

  Hij blokletterde op 10 januari in Haaretz: ‘NEITHER RABBI HIER NOR ANY RABBI,SHOULD BLESS DONALD TRUMP AT HIS INAUGRATION’.

  Rabbi Dan motiveert:
  het is geen eer voor rabbi Hier of voor het judaïsme om geassocieerd te worden met D Trump’s retorische campagne of zijn aanstelling. Het is een schande.

  Een rabbijn bekleedt een voorbeeld functie. Als wij in het publiek verschijnen en spreken vertegenwoordigen wij meer dan onszelf, we vertegenwoordigen het judaïsme. Niet alleen het joodse volk, maar ook de morele/ethische code van de joodse traditie.

  Het geassocieerd worden met Trump zijn campagne is een shanda, een schande. Mr Trump zegenen is al datgene zegenen waar hij voor staat en zegde.

  Rabbi Hier’s deelname als een rabbi geeft een joods hehsher, een kosher certificaat aan een man wiens sociaal gedrag, zijn retoriek en zijn aanzetten tot haat en verdeeldheid haaks staan op de joodse traditie.

  Ik geloof vast dat het een hellul hashem (ontwijden van G-d’s naam) is om een rabbijnse impramatur te geven aan deze man in deze tijd.

  Verder aanvaard ik het vals equivalent van Trump’s sterke uitspraken in verband met de steun aan Israël niet.

  Ik verzet me sterk tegen rabbi Hier, omdat hij toestaat om onze rijke en gekoesterde geschiedenis te associëren met deze man.

  Rabbi Heschel marcheerde samen met Dr. Martin Luther King jr. en nu zal rabbi Hier naast Trump staan. Dit is Marat Ajin – dat doorstaat de reuktest niet.

  Ik zou verheugd zijn mocht Trump regeren overeenkomstig met de hoge waarden waarden van de joodse traditie. Door eerlijk na te denken en door teshuvah (berouw) geloof ik dat mensen kunnen veranderen. Ik bid voor hem. Ik bid omdat hij mag leiden op een manier die waardig is om gezegend te worden.
  Maar tot op heden kan niemand concluderen dat zijn woorden en daden gestempeld kunnen worden met: KOSHER.

  • Anna, ik heb een gruwelijke hekel en walging voor rabbies, imams, bisschoppen en kardinalen, het is één pot huichelaars en volksverlakkers.
   Ik laat me niet zot draaien door die fabeltjesverkopers.

 12. Kreeg de optelsom achttien + 17 en foetsie was mijn tekst, zonder herkansing.
  Begin er dus opnieuw aan.

  Doet ie het, of doet ie het niet? Ik bedoel rabbi Hier en zijn ‘Blessing’. Wat die man van zijn geloofsgenoten over zich heen krijgt. Ongelooflijk.

  Het Simon Wiesenthal Center” neemt disciplinaire acties tegen rabbi Hier, als hij weigert om af te zien van deze schaamtevolle actie. Rabbi Hier denkt dat het aanvaardbaar is om een politieke figuur te rechtvaardigen en ermee te collaboreren, een politieke figuur die letterlijk de Kluk Kluk Klan door de straten laat marcheren om zijn overmacht te vieren”.

  Het moet de VRT ontgaan zijn anders hadden we mee kunnen genieten.

  Rabbi Marc Schneider schrijft dat sedert Trump “the Islamophobia sharply on the rise is” En dat moet maar eens gedaan zijn, want: the American Muslim and Jewwish communities have been working hard to build ties of communication and cooperation. Jews and Muslim, in a number of cities, have formed MUslim-Jewish solidarity commities based on the principle of standing up for each other.’
  Rabbi Schneider heeft er zelf een boek over geschreven, over die ‘ties’: Sons of Abraham. Paus Fransiscus en zijn werknemers vallen uit de boot. Hoewel uitgerekend zij ons de verbondenheid van de drie Abrahamistische religies voorhouden, blijkt dat christenen geen Sons of Abraham zijn. Goed, voor mij is dat dan alweer opgelost, maar een discriminatie blijft het wel. Ze willen er zo graag bijbehoren, maar mogen er niet bij. Je zou voor minder naar UNIA stappen.

  Mijn bron, Aspen Jewish Congregation, wist ook nog te vertellen dat Netanyahu niet komt naar de ambtsaanstelling van Trump en dat rabbi Hier zich het volgende moet herinneren:

  Remember that protest moment in Fiddler on the Roof.
  Rabbi, is there a proper blessing for the Czar?
  Of course: may God bless and keep the Czar – far away from us.

  Nog zeven dagen + zoveel uren + zoveel minuten + zoveel seconden en we weten het: deed ie het, of deed ie het niet.

  • Heb het ook al aan een andere reageerder voorgesteld: eerst op kladblok schrijven of in een mail aan jezelf en dan pas copiëren en plakken in de reactiemodule. Zo heb je dan in ieder geval je tekst bewaard.

 13. Hier een dronkaard die werd opgepakt in een pretpark Six-Flags New England USA.

  Dit haalt onze Media niet hier kunnen ze hun Linkse stempel niet op afdrukken RACISME.
  Had de dronkaard een ander tintje gehad zoals mijn halfzus (half Congolees) dan kleefde dit in elke Krant.
  Dan zou diezelfde Media verontwaardigd reageren en hun afschuw tegen het optreden van die blanke agenten extra in de verf zetten, nu past dit niet in hun
  “intellectuele eerlijkheid” en merk je dat evenwichtige oordelen eenvoudigweg van het aardoppervlak verdwenen zijn.
  De Media pikt op en plaatst alleen artikels waarmee ze een doel nastreven, raciale verdeeldheid scheppen.

  http://www.liveleak.com/view?i=937_1484345941

 14. Het komt dichter en dichter en ik heb nog geen protest gehoord, over het lied en de muziek dat gezongen en gespeeld zal worden voor het monster, door sommigen ook DonaldTrump genoemd

  HAIL TO THE CHIEF
  Hail to the chief, we have chosen for the nation.
  Hail to the chief, we salute him, one and all.
  Hail to the chief, as we pledged cooperation,
  in proud fulfillment of a great noble call

  Your is the aim to make this grand country grander (lieb Vaterland muss grosser sein)
  This you will do, that’s our strong firm belief
  Hail to the one we selected as commander
  Hail to the president.
  Hail to the chief.

  Heb er voor het gerecht weten komen voor die Hail.

Reacties zijn gesloten.