Gevaarlijke knuffels

Zijn knuffeldieren gevaarlijk voor je kind?Een ontradende mediacampagne van de Noorse Hart & Longstichting (LHL), die jonge ouders moet doen inzien dat knuffels de dragers zijn van de huisstofmijt.  Intussen groeit echter de kritiek door de Noorse Joodse gemeenschap op de affiche: Hitler heeft daardoor een te sympathiek uiterlijk gekregen …  Tegen Khaddafi en Kim Jong-Il hadden ze geen bezwaar.

Aftenposten

Wij hebben nog enkele ideetjes ter ontrading:

               

 

3 gedachten over “Gevaarlijke knuffels

 1. Goed dat er mij op gewezen wordt dat de beer Hitler is anders had ik hem niet herkend. Net zomin als het konijn Kim Jong II.
  Voor zover ik Ervin Kohn begrijp is de joodse gemeenschap bezorgd om deze campagne.
  Ze is wel gewoon om beledigd (beledigd met die beer?) te worden maar naarmate de tijd verstrijkt en de geschiedenis groeit zal Hitler een knuffelfiguur worden.
  Hij is bezorgd omdat er een verband bestaat tussen geschiedenis en revisionisme.

  Mijnheer Kohn, de geschiedschrijving zit vol van revisionisme. Geschiedschrijvers die de moeite doen om de archieven in te duiken, niet na-apen en aan de hand van bewijzen feiten weerleggen. Is dat iets om bezorgd om te zijn?

 2. Dat men Hitler vervangt door Yagoda of nog beter door Beria!!!
  Temeer daar Beria een kindervriend was!!!
  Het gebruik van Hitler is hier inderdaad ongepast. Hitler was immers geen pedofiel.

 3. Het is reeds lang geen mode meer , een konijn of teddy beer als knuffel ! Waarom geen pluche fluchteling op de markt lanceren . Het zou zeker succes hebben bij de rode en groene gutmenschen . Ze kunnen knuffelen zoveel ze willen en ze geraken hun affectie kwijt . Het brengt Pegida en de teddy-fluchters misschien dichter bij elkaar, alhoewel ik daarover mijn twijfels heb !

Reacties zijn gesloten.