Gekaapte democratieën

Afbeeldingsresultaat voor PHet huidige Europa lijkt een beetje op het oude Transsylvanië, waar de heersende elite in kastelen verschanst zat, omringd door een opstandige bevolking, of op een land waar een guerrillabeweging het platteland beheerst, terwijl de regerings-troepen  nog enkel de steden en de grote verbindingswegen controleren.

Alleen gaat het hier niet om een militaire confrontatie tussen een heersende elite en een onderworpen bevolking, maar om een politieke. In zijn commentaar op de ontwikkelingen in Europa noemt de briljante islamcriticus en Midden-Oostenspecialist Daniel Pipes deze belegerde kastelen van de heersende elite de zes P’s: politicians, press, police, prosecutors professors, priests. Politici, media, politiediensten, justitie, universiteiten en kerken dus.

Bij ons is de invloed van links op de universiteiten minder extreem dan in de VS, waar op de campussen bijna even weinig vrijheid van meningsuiting is in Iran of China. Maar de andere vijf zijn ook in Europa bastions van politieke correctheid, dhimmitude en islam-propaganda geworden. De macht van de P’s berust op een monsterverbond tussen links en de islam, die elkaar sinds de olieboycot van 1973 en het daaruit volgende “project Eurabia” in een tegennatuurlijke alliantie gevonden hebben. Na de val van de Sowjetunie werd dat duivelspact nog hechter en sterker, en werden ook de centrumpartijen erin be- trokken. We mogen de macht van die vijf P’s niet onderschatten. Een echte democra-tische herbronning is maar mogelijk als in die P’s grondig schoon schip wordt gemaakt.

Het gaat echt niet alleen om IS. Het gaat zelfs niet alleen om de tientallen miljoenen moslims die nu al in Europa zijn, of om de demografische, politieke en economische macht van Iran en de Arabische olielanden, die zich overal in onze instellingen, universiteiten en politieke partijen hebben ingekocht.

Het gaat ook om de nog steeds ongebroken macht van links en extreemlinks, dat in Europa nog steeds tientallen miljoenen aanhangers heeft en diep geïnfiltreerd is in de rechterlijke macht, de advocatuur, het onderwijs, de media en de kerken.

Ja, ook daar. Ze hebben zelfs één van hun aanhangers tot paus laten verkiezen. Telkens gewone burgers de kans krijgen, blijkt dat de democratische achterban van die links-islamitische alliantie voortdurend krimpt. De overwinningen van Trump, de Brexiters, het “nee”-kamp in het Italiaanse referendum en de bijna-overwinning van de FPÖ in Oostenrijk, allemaal tegen de P-machten in, bewijzen dat de elites steeds meer aanhang en geloofwaardigheid verliezen.

Hun leugens over “integratie”, “vluchtelingen” en de “vreedzame islam” botsen steeds vaker met de bloedige realiteit van verkrachtingen en terreuraanslagen. Ook de verpletterende overwinning van de islamcriticus François Fillon op zijn rivalen Sarkozy en Juppé wijst in die richting. De allereerste keer dat de Franse Les Républicains  hun presidentskandidaat lieten aanduiden door een democratische “primary”, katapulteerde de kiezer een voorheen kansloze buitenstaander naar de top.

Ook binnen de particratie zitten er vele grendels en oude politieke krokodillen die écht democratische besluitvorming beletten. De politieke evolutie is  hoopgevend. Maar toch is de strijd nog maar juist begonnen. Zelfs àls de komende verkiezingen in verschillende Europese landen voor een rechtse aardverschuiving zorgen, dan is het nog lang niet zeker dat die nieuwe democratische gekozen regeringen echt een nieuw beleid zullen kunnen doordrukken.

De P-machten zullen nog altijd stevig in handen zijn linkse Eurabisten en islam-propagandisten. Theo Francken ondervindt dat nu op de kneuterige schaal van het kleine België. Trump zal het in de VS ondervinden en Fillon misschien in Frankrijk. In een echte democratie zou het voldoende moeten zijn als de verraders van de collaborerende politieke elites via de stembus uit hun machtsposities in het parlement worden verdreven. Maar die echte democratie is al lang door de P-piraten gekaapt en als zij geweld willen gebruiken om hun machtsposities te behouden, zullen zij beroep kunnen doen op miljoenen islamitische en extreemlinkse fanatici…

 Klik hier om de foto in zijn origineel formaat weer te geven. Marc Joris in Rebel jan.17

10 gedachten over “Gekaapte democratieën

 1. Hallo gwendolientje,zijn de kiezers van het Vlaams Belang nog*mestkevers*??
  Zijn er soms verkiezingen op komst??
  Gaan de pamperoogjes eindelijk open of zijn het weer loze woorden??
  Moeten we naar een volgende regularisatieronde voor je kiesvee??
  Lees de reacties maar eens goed mevrouw rutten!!!

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3055184/2017/01/15/Rutten-ongerust-over-radicale-islam-We-moeten-dat-kunnen-benoemen-zonder-racist-te-worden-genoemd.dhtml

 2. En toch zullen wij die linkse pro islamitische rotzooi verdrijven en verjagen zodat “ons” land terug in handen komt van de seculiere gemeenschap. Nooit zullen wij religieuze of daar voor doorgaande bullshit tolereren noch respecteren en zeker nooit die perverse zandbak smeerlapperij gedragen door een vulgaire pedofiel.
  Verraders zullen in ons seculiere land geen toekomst hebben noch vinden.
  Leve de democratie en naar de hel met de dictatuur lees: EU troep en linkse rotzooi.

 3. Ik had het niet voor mogelijk gehouden (herinnerde mij het proces tegen VB) maar er blijkt dan toch nog wat democratie te zijn in Duitsland.
  Het Bundesverfassungsgericht in Karlsruhe heeft de vordering tot het verbieden van de NPD verworpen.

  In Hagalil lees ik dat Charlotte Knoblauch zich afvraagt waar het ‘Nie wieder’ is gebleven. Verder legt ze ons uit waar NPD voor staat: een kernorganisatie van extreem rechts, ze ondersteunt rechts geweld. Dat deze mens-verachtende, racistische, antisemitische partij verder de privileges van een partij geniet is onverdraaglijk. Sedert maanden moeten wij, Charlotte en anderen, het volks nationalisme, de hetze tegen minderheden, racisme, antisemitisme, homofobie en absurde samenzweringstheorieën verdragen. Het vergeten van de geschiedenis en de milde omgang met het extreem rechts gedachten goed, heeft ertoe geleid dat het eens niet zeg- en ondenkbare bijna terug normaal is.
  De verdere litanie van Charlotte kan je vinden bij Hagalil.

  En hoewel het ver van hun bed gebeurde, is de Aspen Jewish congregation niet minder verontwaardigd.
  Onder de titel Far-right political party no threat to German democracy, verwittigen ze de wereld.
  For the jewish population and other minorities, as well as everyone who does not fit into the worldview of this party, a ban would have been very important and encouraging.

  Toen het Vlaams Blok verboden werd, danste de VRT. In onze media heb ik tot nu toe niets vernomen over de smadelijke nederlaag van de democratie.

  • NPD: volgens de Duitse media heeft het Duitse Grondwettelijk Hof het verbodsverzoek verworpen omwille van het feit dat de NPD niet meer relevant is, nauwelijks nog kiezers lokt, geen bedreiging vormt voor de ‘democratie’. Moest de partij tegen alle verwachtingen in – AfD heeft zowat alle proteststemmen opgeslokt – toch groeien, dan moet ze haar programma eerst veranderen. Zo niet, wordt ze toch nog verboden.
   https://youtu.be/F1R74lRNItY
   https://youtu.be/TvVXaWYoHXs

 4. De NPD werd ook bij de tweede poging daartoe niet verboden. Dat bewijst dat het Grondwettelijk hof inzicht bekwaam is, iets wat het begripsvermogen van veel media en Landesminister overstijgt.
  Langs de andere kant zijn rechters gehouden professioneel te zijn, terwijl ministers hoofdzakelijk partijfunctionarissen zijn.
  Het oordeel van het Hof bevat 300 blz., maar laat zich in één zin samenvatten: de NPD is slecht maar veel te klein om schade aan te richten. De rechters hebben de NPD vijandigheid tegenover de grondwet en racisme voorgeworpen, maar tezelfdertijd vastgesteld dat een overtuiging niet onder het strafrecht valt, concrete handelingen wel.
  De NPD is zo onbeduidend om haar inzichten ooit binnen een regering te kunnen verwezenlijken. Daarom is het een opgave van de politiek, afwijkende meningen met argumenten en voorlichting te bestrijden in plaats van met dwang een partijverbod te bekomen.

  Of men nu voor of tegen de NPD is. Dit oordeel bevat een belangrijk punt voor de vrijheid in Duitsland: overtuigingen zijn niet strafbaar. Daarbij werd in het oordeel nog het schade berokkende potentieel in acht genomen. Als de overtuiging geen schade berokkent is het niet nodig om in te grijpen. In het bijzonder is het niet nodig vrijheden te beperken en verboden op te stellen.

  Daaruit zouden vele gerechtshoven wat kunnen leren. In vele gerechtshoven, binnen en buiten Duitsland, wordt aan overtuiging justitie gedaan. Niet aan Justitia.

 5. Een idee die zou kunnen overwaaien vanuit Duitsland naar de functionarissen van onze politiek correcte partijen.

  Het Grondwettelijk Hof heeft er bij het afwijzen van het NPD verbod, ook op gewezen dat de partijfinancieringen ingekort kunnen worden.
  Hoe ziet die financiering er momenteel uit: als een partij bij de Bundestagswahl 0,5% van de stemmen bekomt, of bij de Landstagswahl 1%, dan ontvangt die partij verkiezingskosten. Voor de eerste 4 miljoen stemmen is dit 1 Euro/stem, voor de stemmen daar bovenop wordt dat 83 cent. De staat betaalt tevens 45 cent per Euro die de partijen ontvangen als een bijdrage of een gift.

  De functionarissen van de correct politieke partijen, denken er intussen over na hoe ze deze regeling van financiering kunnen inkrimpen voor ongewenste partijen.

Reacties zijn gesloten.