4 gedachten over “Gegarandeerd geen last van #Metoo

 1. Genoeg gepraat bart,actie NU,!!Als die linkse franstalige bende het OCMW van de wereld wil blijven spelen dan op hun eigen kosten!!Reik de hand naar het Vlaams Belang en draai de geldkranen dicht naar die guthmenchen!!!Ga voor een veilig en onafhankelijk Vlaanderen,zorg eerst voor de eigen burgers die deze welvaart opgebouwd hebben en zet de profiteurs buiten!!!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de-wever-stelt-links-voor-keuze-sociale-zekerheid-veiligstellen-of-vluchtelingen-helpen~abd3cd9f

 2. En daar is ie weer om ons een schuldgevoel proberen aan te praten!!Het is natuurlijk allemaal onze schuld!!Neen vranckx ,het is de schuld van die achterlijke godsdienst die jij zit te verdedigen!!Misschien kan je nog eens beginnen met muziekinstrumenten in te zamelen!!!En het ergste is dan nog dat jullie die rotzooi naar hier willen halen!!!
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/families-van-migranten-afgeperst-met-gruwelijke-martelvideo-s-eu-is-medeplichtig-aan-de-folteringen~ace32441

 3. Van mij zou/zal ze zeker geen last hebben. Maar dat zal dan ook wederzijds zijn vermoed ik. 🙂 🙂 🙂

 4. Madam, op het einde van het feminisme staat niet het matriarchaat maar de sharia je op te wachten.
  De decadentie die van het feminisme uitgaat bespoedigt de gang van zaken. Onze moslim medeburgers zullen het zaakje regelen, zoals eens de profeet, en dat door een voelbare opvoeding: dus met met de hand. Waarbij de sharia voorschrijft dat er slechts zo hard mag geslagen worden zodat je je werk nog zal kunnen uitvoeren.
  Voor het overige ben ik van mening dat zowel boerka als nickab een optische opwaardering zullen zijn voor jouw type van vrouwen in het straatbeeld.

Reacties zijn gesloten.