11 gedachten over “Frisse wind door EUropa

 1. Mensen kijk niet naar linkse bullshit op TV en lees geen linkse bullshit maar raadpleeg neutrale objectieve verslaggeving op het internet, kijk niet om naar peilingen want in Amerika hebben ze bewezen dat peilingen gelijk staan met manipulaties.
  Kies steeds voor die partij die de belangen van het eigen volk hoog in het hart draagt en dat is:
  PVV in Nederland.
  VB in Vlaanderen.
  FN in Frankrijk.
  FPÖ in Oostenrijk.
  AfD in Duitsland.
  enz. enz.
  Geloof NOOIT de huichelaars en volksverraders van die EU misdaadorganisatie want die hebben tot op heden alleen maar veel ellende en veel geweld geïmporteerd en aan zelfverrijking gedaan, kijk maar naar die van Berlare, Genesius Rhode, Gent enz. enz.
  Heel snel dat gedrocht slopen en de misdadigers opsluiten voor de rest van hun leven, dan pas komt er welvaart, veiligheid en leefbaarheid in een land met grensbewaking en een land zonder islam.

 2. “Make The Netherlands great again!”
  Juist! En dan liefst in het Engels, nietwaar?

 3. Vermits het hier over De Nederlanden gaat, met alle respect voor de taal zoals uit de titel blijkt, werden de Zuidelijke in al die grootheid niet opgenomen. Het Verdrag van Münster indachtig?

 4. Vandaag, zwaar teleurgesteld door de voorzitter van het VB, die de linkse journaille weer voer geeft om in de toekomst het VB te demoniseren. Slechte zet VG

  • Zonder van de feitelijke toestand op de hoogte te zijn (wie betaalde, op wiens uitnodiging, was de partijtop op de hoogte, of heeft deze afgeraden…), is het niet ondenkbaar dat de EU-fractie, waarvan het VB deel uitmaakt, het ENF, in gevaar zou kunnen komen bij vermeende afspraken met de Gouden Dageraad. Het is niet ondenkbaar dat leden van het ENF uit de fractie zouden kunnen stappen, met alle gevolgen van dien. Het is nu eenmaal niet zo dat het ENF veel landen op overschot heeft; bovendien zal de Britse sowieso afscheid moeten nemen wegens de Brexit.
   Je kan je bovendien de vraag stellen wat de meerwaarde was voor het Vlaams Belang om snel met enkele parlements- en partijleden heen en weer te vliegen naar Griekenland om wat te doen, wat te bereiken? Misschien vernemen we er meer over in de coulissen van het congres zaterdag eerstkomend.

 5. @ redactie,

  uit de woorden van VG, in het journaal, kon je afleiden dat die top helemaal niet op de hoogte was.
  Wat mij niet correct lijkt bij die top is: dat de reizigers naar Griekenland niet gehoord werden.
  Voor het overige vind ik angst voor een dreigende uitstap van leden van het ENF een slechte raadgever.
  Welke gevolgen zou het kunnen hebben? Ik hoor van dat ENF en zijn verwezenlijkingen nauwelijks iets.

  • ENF: omdat het doodgezwegen wordt? In elk geval kan het VB mee genieten van meer financiële armslag. En dat is zonder meer belangrijk. Wie iets anders beweert, leeft op een wolk. Trouwens, de reden dat de N-VA indertijd het Valentijnsakkoord aanging met de tsjeven.

   Zo’n buitenlands reisje, brengt dat één stem méér op voor het VB? Wat als er vooraf duidelijk werd gemaakt – weliswaar niet met een schriftelijke akte – dat dergelijke ego-strelende reisjes niet gewenst zijn, tenzij die door de partij gedragen worden? Of FDW iets verkeerd gezegd heeft (… waarschijnlijk niet) doet hier niets ter zake. Wat hadden ze daar te zoeken behalve media-aandacht? En dat die éénzijdig zou uitdraaien, wist iedereen op voorhand. Op zijn minst: ondoordacht. FDW is te waardevol voor de partij om zichzelf op een dergelijke manier de das om te doen. Op sociale media draait zijn ‘harde kern’ overuren. Oproepen voor de oprichting van een eigen partij, scheldpartijen aan het adres van TVG (onterecht… hij beslist niet alleen), voorbijgaan aan het feit dat deze Griekenlandtrip, met of zonder de Gouden Dageraad, totaal geen zoden aan de dijk zet. Integendeel.
   En de ware vijanden liggen in een deuk.

   • @ Redactie: inderdaad liggen de vijanden in een deuk. Er zijn toch politiekers die moeten leren dat de lamp hier bij ons moet branden. Bij sommigen staat de reistas altijd klaar… Contact met gelijkgezinden kan en mag, ook interesse voor niet volledige gelijkgezinden mag, doch als parlementair moet men er wel degelijk rekening mee houden dat men de partij vertegenwoordigt en dat wat men in het buitenland presteert konsekwenties kan hebben,
    zowel voor de persoon als voor de partij!!!

   • Hmmm… als ik mij niet vergis waren er vroeger ook al enkele van dergelijke solo-optredens. Ik meen mij iets te herinneren van bezoekjes aan Assad in Syrië en nog vroeger aan Israel. Of dit allemaal de partij ten goede komt is voor mij toch ook ‘n groot vraagteken.

    • Stel je voor dat Filip Dewinter een bezoek zou brengen en een toespraak houden voor “Groen Links” en bevestigen dat ze goed bezig zijn….dan zou ik volledig de kritiek van de VB partijvoorzitter steunen .

Reacties zijn gesloten.