Feesboek-mijmeringen

Zoals jullie weten zit ik niet op Facebook.

Ik probeer dan ook vrienden te maken buiten Facebook om.

Daarom ga ik alle dagen de straat op en vertel aan voorbijgangers
– dat ik goed geslapen heb,
– wat ik gegeten heb, hoe ik me voel,
– wat ik aan het doen ben en wat ik nog ga doen.

Ik luister naar de gesprekken van de mensen en dan zeg ik hen  “ik vind dit leuk”.

Resultaat: ik heb al 3 personen die me volgen: 2 politieagenten en 1 psychiater.

Wes Hardin

4 gedachten over “Feesboek-mijmeringen

 1. Beste Wes, zeer goede omschrijving.
  Normale mensen worden aanzien als idioten want ze lopen niet mee in de richting van de waanzin. Nooit heb ik me bezig gehouden met facebook of ander programma wat grote impact heeft op de privacy en heb mijn kinderen en kleinkinderen altijd duidelijk gemaakt van deze rotzooi af te blijven, tot op heden is dat voor 100% gelukt.
  Laat dat nu juist die mensen zijn die je volgen die klagen dat ze het te druk hebben? Nog even wachten dan moeten ze er ook nog extra voor betaald worden zoals defensie, de hele dag op hun reet liggen in een kazerne is de logica, maar, als ze op straat moeten gaan wandelen, dan moet er extra betaald worden???
  Wat is de functie van defensie in dit apenland? Dient het om de mensen te beschermen die hun salaris betalen of dient het voor de show rond dat staatscircus wat geen enkele toegevoegde waarde heeft?

 2. De beste manier om virtuele vrienden te maken is regelmatig reacties te schrijven voor Golfbrekers . Ik heb er de Vic leren kennen een jonge dynamische ouderling , Lovenaar , een criticus die weet waar de klepel hangt , Anna een wandelende woordenboek , Wes Hardin de Robin Hood van Golfbrekers , Studio Rony , de redactie , Lolita , die gezien mijn gevorderde ouderdom nog slechts bereikbaar is , in mijn dromen ! en …de zovele anderen die op dezelfde golflengte zitten , dat schept een band een vriendschapsband ..zoveel meer waard , dan dat gelul op Face-book.

  • René,
   Pas op met je sympathie voor mij. Voor dat je het weet zit je, zoals men in het frans zegt,ook in de “collimateur”!! En vergeet ook niet :
   “Feind hört mit….”
   En de arm van het systeem is lang, zelfs tot in Thailand. Ik verwijs naar Beyer, van het beruchte duo “Bouhouche-Beyer”!!!
   Voor het overige kan ik mij alleen aansluiten bij Uw analyse.

Reacties zijn gesloten.