FBI heropent onderzoek naar de Hillary Clinton e-mails

Afbeeldingsresultaat voor hillary clinton spider

Moet er nog zand zijn? Meer info: bij http://www.islamist-watch.org/money-politics/

Voorpaginanieuws in alle media.

De nieuw opgedoken e-mails brengen Hillary Clinton kort voor de verkiezingen in moeilijkheden en versterken haar concurrent Donald Trump.  Maar zij reageert onmiddellijk en gaat in de aanval.

Deze keer reageerde Hillary Clinton onmiddellijk: slechts enkele uren na het opduiken van nieuwe pikante e-mails wendde de Democrate zich vrijdagavond vanuit Des Moines, Iowa, direct aan de overheid – en de Amerikaanse kiezer: “Wij (noteer de pluralis majestatis) eisen dat de FBI onmiddellijk alle gegevens, waarover deze beschikt, openbaar maakt,’ zo klonk haar boodschap tijdens een persconferentie, “Laat ons dit uit de wereld helpen.”

Geen aarzelen meer, geen vertragingstactiek zoals zo dikwijls tijdens de laatste weken toen er keer op keer nieuwe details van de e-mail-affaire bekend geraakte, die intussen een grote hypotheek op Hillary’s kiescampagne legden.  Nu, zo kort voor de verkiezingen van 8 november, kan de ongeliefde kandidate het zich niet meer veroorloven, actieloos over te komen.  Nu kan ze alleen maar in de aanval gaan en de miljoenen twijfelaars en Clintonhaters in het land ten minste proberen het gevoel te geven dat ze een voorstandster is van de grootst mogelijke transparantie…

Vooral, dat het nu net uitgerekend weer de vroegere congres afgevaardigde en Clinton-vertrouweling Anthony Weiner is, die met de nieuwe e-mails in verbinding staat en die de Clintons verkiezingsstrijd met zijn sex-escapades sowieso al een grote schade toegevoegd had, zou bij vele Amerikanen de indruk bevestigen:

Het politieke establishment in Washington, een op zichzelf verliefde corrupte kliek*, maakt zijn regeltjes zelf – en daar middenin: Hillary Clinton.

Lees meer in het Duits bij FAZ.

Zelfs de Vlaamse poco kranten en rabiate tegenstanders van Donald Trump kunnen er niet naast kijken.

‘Door recente ontwikkelingen kom ik terug op mijn eerdere beslissing dat het onderzoek naar de prive-mails van Hillary Clinton gesloten is’, klinkt het in de brief van Comey. Het onderzoek wordt nu opnieuw geopend omdat er ‘e-mails zijn die pertinent voor het onderzoek lijken’. Volgens Comey gaat het berichten die nog niet eerder bekend waren en nu gevonden zijn in een losstaand, niet-gerelateerd onderzoek.

Ook klokkenluiderswebsite WikiLeaks publiceerde de voorbije weken opnieuw een serie e-mails die Hillary Clinton in verlegenheid kunnen brengen. Uit die gelekte e-mails bleek dat het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken de veiligheidsdienst FBI ‘geïntimideerd’ had en onder druk had gezet in verband met de e-mails van Hillary Clinton. Er werd zelfs een deal voorgesteld.

Lees er meer over ‘Trump: ‘Dit is groter dan Watergate’‘ in De Standaard

HLN en de Clintongetrouwe zender CNN koppen braafjes: ‘Clinton vraagt FBI alle informatie vrij te geven in nieuw onderzoek naar haar e-mails’

FT

*Alle gelijkenissen met de EU-club zijn louter toevallig.

Ter vergelijking de publicatie door de Amerikaanse overheid van Hillary’s privé e-mails, andere dan de b.g. door Wikileaks, waarin praktisch niets nieuws medegedeeld werd vermits het grootste gedeelte gecensureerd werd.  En Obama blijft maar beweren dat zijn regering de grootste transparantie der moderne tijden handhaaft.

 

2 gedachten over “FBI heropent onderzoek naar de Hillary Clinton e-mails

  1. deze vrouw heeft haar ziel al verkocht aan de Islam voor enkele tientallen miljoenen dollars,
    zij is het akelig paard van Troje dat ze in de Westerse Wereld binnensmokkelt,
    en zij zal niet aarzelen om een nieuwe wereldoorlog te ontketenen.
    Als er iemand op deze planeet rondloopt die niet van de atoomaanvalsknop zal kunnen afblijven, is het wel the Bitch Hillary !
    Read my lips.

  2. clinton is de ondergang van de westerse wereld, wie zijn stem aan die bitch geeft is ziek in het hoofd.

Reacties zijn gesloten.