Europese ‘Conservatieven’ en ‘Hervormers’

What’s in a word?

Europese ‘Conservatieven’ en ‘Hervormers’

Kortweg, de ECR-fractie in het Europese Parlement met de Britse Tories van premier Cameron als middelpunt vliegende kracht..  Met zowel ‘Conservatieven’ als ‘Hervormers’ tussen aanhalingstekens.  Lees hieronder waarom.

Zoals gisteren gemeld heeft de nieuwbakken Duitse AfD daar aansluiting gezocht en gevonden.  Wij vragen ons af in hoever de naam van de fractie de lading dekt.  Zij wil de macht van de EU niet uitgebreid zien, stelt echter het bestaan ervan niet in vraag.

Eens een fractie gevormd is, wordt een voorzitter gekozen.  En kunnen ze een eigen kandidaat EU-parlementsvoorzitter voorleggen.
Weet dat de fractieleider intussen – donderdag – gekozen is: Syed Kamall, een moslim van Zuid-Amerikaanse oorsprong.  Da’s echter niet genoeg.  Als chef van de praatbarak werd Sajjad Karim, ook een moslim, door de ECR genomineerd.  Unaniem, naar verluidt.

Op diens eigen webstek is het te lezen. De Duitsers, die AfD hun vertrouwen gegeven hebben, zullen op zijn minst even de wenkbrauwen fronsen.  Een moslim voor het hoogste ambt in de EU! Het is geen geheim dat heel wat AfD-kiezers hun partij liever bij EFD, de groep rond UKIP, zagen belanden, maar dat heeft partijchef Bernd Lucke snel van tafel geveegd.  EFD heeft de 5 sterrenbeweging van Beppe Grillo aan boord gehaald.  Volgens Die Welt is het nog even wachten op een beslissing van de N-VA, die de EVA zou verlaten en het pad van Frank Vanhecke volgen.

Terug naar de ECR. Karims voorvaderen komen uit één der klassieke Prachtlanden: Pakistan.  Hij is co-voorzitter van het Europese Moslimforum.
Volgens wikipedia heeft hij zich de laatste jaren voor op de toenemende ‘intolerantie‘ toegelegd, vooral – ja, inderdaad, wat anders? – de islamofobie, het antisemitisme en de groeiende steun voor ‘rechtsextreme’ partijen.

Hallo Karim, een moslim die het antisemitisme aanklaagt?  Een godsdienst-van-de-vrede predikant in de praktijk?  Het doet ons denken aan het verhaal van de schorpioen die het water wil oversteken op de rug van de kikker…

Laten we ook niet vergeten dat Cameron een grote voorstander is van de Turkse toetreding tot de EU.  Een citaat: “Turkije moet bij de EU.  Wie ertégen is, speelt met de vrees voor de islam.”

In het opiniestuk over de kandidatuur van Juncker als voorzitter van de EU-Commissie in onder andere The Irish Times stelt de Britse premier: “Het is nu het moment om een kandidaat voor te stellen die de Europese kiezers ervan overtuigt dat we actie ondernemen om de zorgen weg te nemen.” Juncker behoort in zijn ogen tot de ouderwetse EU-elite die de EUSSRs macht wil uitbreiden. Daarentegen is Camerons kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese praatbarak van een ‘ander’ kaliber (zie boven).

Voor de AfD geldt het spreekwoord: “Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden.”

Niks nieuws onder de zon.

FT

Die Welt

1 gedachte op “Europese ‘Conservatieven’ en ‘Hervormers’

  1. Als men regelmatig de webstek Hartgeld.com bekijkt dan weet men dat de AfD niet te vertrouwen is, en dat er binnen deze partij conflicten zijn over de te volgen koers, waarbij de top ingaat tegen de basis
    In de huidige stand van zake, trekt de AfD meer op een “gecontroleerde oppositie” door de EUSSR. Bij de Tories stelt zich hetzelfde probleem = de basis die weet wat ze wil en duidelijk is en de top van de partij die er een verborgen agenda op na houdt.(en een basis die dan uiteindelijk voor de Ukip stemt) Dit fenomeen geldt ten andere voor de meeste partijen in de EUSSR.
    Al deze partijen zijn in handen van “pseudo-elites” die in dienst zijn van de NWO..voor wie de vernietiging van Europa het “doel” is. Zoals reeds gezegd in anderen bijdragen, gebeurt deze vernietiging via de massale immigratie, die eerder een invasie is. De toetreding van Turkije tot de EUSSR is dan de ultieme dolksteek, zeker voor Duitsland. Men begrijpt dan ook waarom Cameron voor deze toetreding is onafgezien van de NWO. Als men zijn afstamming kent is dit niet verwonderlijk. Bij deze vernietiging laat men dan op de koop het vuile werk doen door “geïmporteerden” waarbij elk verzet hiertegen onmiddellijk wordt afgedaan als racisme.
    De ontevreden kiezers worden dan op hun beurt geneutraliseerd via partijen die dienen als “gecontroleerde oppositie”. Als de kiezer dit uiteindelijk door heeft, en geen geloofwaardige alternatieven meer heeft, dan blijft hij thuis. Dit laatste is dan de ” gedroomde oplossing” voor de EUSSR. De laatste stap is dan de afschaffing van deze verkiezingen, want men stemt toch niet meer!!!
    In feite is alles wat er gebeurt eenvoudig en logisch, men moet de gebeurtenissen enkel plaatsen binnen de NWO.

Reacties zijn gesloten.