EU-Spionnencentrum in de maak

De EU-waanzin neemt van dag tot dag toe.    Er komt een Europese geheime dienst die ons gaan en staan bespioneert en waar nodig bestraft.  Een initiatief van Wolfgang Schäuble, huidig (nog) minister van Financiën van Duitsland.  Een EU-Stasi. Een EU-Big Brother, door ons gefinancierd.

En dat mag wat kosten: jaarlijks 230 miljoen euro, door u en mijzelf betaald.  Officieel heet het om het terrorisme efficiënter aan te pakken.  Of om belastingontwijkers op te sporen. Officieus om eurosceptici, andersdenkenden en dwarsliggers zoals Golfbrekers aan banden te leggen.

De nieuwe EU-instantie zou 1300 medewerkers tellen.  Het is onduidelijk hoe ver de bevoegdheden van dit spionnencentrum zullen reiken, noch wie er controle uitoefent op de controleurs.   En over de privacy van de te controleren slachtoffers wordt met geen woord gerept.

EUSSRDe EU kan alles te weten komen: welke krant u leest, welke nieuwskanalen u bezoekt op het internet, hoeveel gouden tanden u heeft, of u uw all-in vakantie wel eerlijk verdiend heeft, of uw poetsvrouw in het zwart uw huis schoonmaakt, of u de gekochte potten verf wel in uw eigen woning uitgestreken heeft, welke boeken u uitleent in de bib, of u uw kinderen multicultureel opvoedt, wat u koopt, wat u betaalt, uw energiefactuur, wat u verspilt…

De maskers vallen af.

FT
Meer hierover bij Deutsche Wirtschaftsnachrichten

1 gedachte op “EU-Spionnencentrum in de maak

  1. Ondanks hun maffiapraktijken en hun criminele doelstellingen zal het die EU bende misdadigers NOOIT lukken de Europese burgers in een dwangbuis te steken, het heeft Napoleon nooit gelukt het heeft Hitler nooit gelukt en het zal de bende van E.T. ook nooit lukken want Europeanen strijden voor hun onafhankelijke vrijheid, voor hun cultuur én voor hun eigen volk ondanks de verraders die er tussen lopen.
    Die EU bende loopt op zijn laatste beentjes, zeker weten, en E.T. & co zullen voor een rechtbank ‘gesleept’ worden ter verantwoording van hun gepleegde misdaden tegen eigen volk, Maalstroom, Barbarosso en de Kapo staan vlak achter hem gevolgd door G de la Tourette.

Reacties zijn gesloten.