7 gedachten over “Ergens ten noorden van Parijs

 1. Hoe komt het dat mij dit niet verbaast? Enkele jaren geleden was ik in Parijs-noord, met schrik in het hart liep ik daar rond. Het is er blijkbaar enkel maar op achteruit gegaan. Hoe kan het ook anders, het is een plek waar de echte Parijzenaar zich liever niet laat zien. Het is nog erger dan Borgerokko.

  • Walter,
   In 1991 was ik in Zuid Frankrijk en bezocht Marseille per trein. Toen ik van het station Marseille St Charles te voet naar het centrum ging moest ik door de “kasbah”. Het was een zondagmiddag. Ik had elders al het één en het ander gezien, maar ik verschoot mij toch een bult!!
   Intussen zal de toestand er zeker niet op verbeterd zijn.
   Het gaat hier dan ook om een wijk, of beter gezegd een quasi oninneembare vesting waar het “paard van Troje” de baas is.
   Intussen zijn er dozijnen van dergelijke “vestingen” van waaruit de aanval zal worden ingezet, en waartegen de overheid totaal machteloos staat. Ik verwijs hier ook naar de beruchte “favella’s” in Rio in Brazilië die gecontroleerd worden door de drugmafia’s.
   En als het in Parijs regent , druppelt het in brussel… der staat ons hier dan ook het één en het andere te wachten.

   • Met Firefox gaat het wel, met IE niet.
    Dit zijn de goederen die door Gutmenschen werden aangesleurd, maar de veroveraars interesseren zich maar aan één ding: hun smartphone.

Reacties zijn gesloten.