Erdogans prioriteiten

Campaign picture from last week, when Erdogan signed an emergency decree, live broadcast on television, allowing beauty salons to perform laser hair removal. (Cumhuriyet)Wie in de ontharingsbranche zijn boterham probeert te verdienen zou kunnen overwegen naar Turkije te verkassen.
De Verheven Leider gebruikt zijn nieuwe democratische almacht om de noodtoestands-wetten uit te breiden, o.a. met een nooddecreet…  dat het ontharen van vrouwenbenen sterk aanbeveelt!
Hij kent zijn prioriteiten, president  Erdogan.  Einde maart had hij een ‘gesprek’ met een uitgebreide vertegenwoordiging van de schoonheidsbranche.  Door zijn epileringsdecreet – de ondertekening werd ‘live’ op televisie uitgezonden – kunnen niet alleen schoonheids-klinieken en ziekenhuizen, maar ook schoonheidssalons ongewenst haar verwijderen met de laser.

Volgens zijn motto “Voor een mooi Turkije” wordt ontharen sterk aangeraden.  Daarentegen worden de in Turkije geliefde datingshows op radio en televisie verboden.

Intussen worden er quasi dagelijks nog ondemocratische Turken opgepakt en zit de toeristische sector op z’n tandvlees.

Why did Erdogan sign emergency decree on laser hair removal?

Gala

1 gedachte op “Erdogans prioriteiten

  1. Oei, de “kutjeskappers” èn de barbiers (om de snorren van de dames te verwijderen) zullen dan een uitstervend beroep worden in Toerkenland 🙂
    Anderzijds, zullen er veel “accidentjes” gebeuren indien men laserbehandelingen zal toelaten met niet-medisch opgeleid personeel in schoonheidssalons.
    Maar… door dit decreet geeft Erdogan toch onwillekeurig toe dat er véél lelijken wijven in Toerkenland leven. 🙂 🙂

Reacties zijn gesloten.