Enkele sfeerbeelden…

… van de succesrijke betoging!  Nu reeds, een dag na de betoging, neemt het aantal jobaanbiedingen spectaculair toe.  Er zijn vacatures bij de vuilkar, bij verzekeringsmaatschappijen, bij garages en autoverkooppunten, bij ziekenhuizen, bij glazeniers en bij veiligheidsfirma’s.

Permalink voor ingesloten afbeeldingHoofdgebouw NMBS:

Permalink voor ingesloten afbeeldingFVE

5 gedachten over “Enkele sfeerbeelden…

  1. Dit is geen actie voeren, dit is vakbonds-terrorisme van de hoogste graad. Niettegenstaande er gisteren al een bespreking was met de “onderhandelaars” gaan geplande stakingen gewoon door. Voor de “onderhandelaars” weten wat er uit de bus komt gaat het dreigement gewoon door. Dit wil zeggen dat er van de kant van de terroristische vakbonden geen goede wil is om het “geschil” op te lossen. Het strafste van deze dure “grap” vond ik ” de vakbonden hebben het geweld veroordeeld”. Wie heeft zijn achterban weken opgejut, wie heeft er weken opgeroepen tot staking, wie heeft er opgeroepen tot betoging??? Zij die de boel in gang hebben gestoken steken nu onschuldig de handen in de lucht “het waren wij niet”. Nee? Maar ondertussen blijft de oorlogstaal wel verder gehanteerd. Begrijpen wie kan.

  2. Knappe sfeerbeelden , goed gedaan van de vakbonden en die prachtige initiatieven van hun leden . Autootjes in brand , hier en daar een beetje vandalisme , politie met vuurwerk en stenen bekogelen . Dat is nu echt “de oplossing” voor al de problemen ! Wat voor mij persoonlijk erger is , mijn geloof in het goede , het rechtvaardige , het correcte , het onfeilbare , de weg naar een betere toekomst , het licht aan de horizon …. Het heeft allemaal een lichte deurk in mijn vertrouwen gekregen .Het waren allemaal toekomstdromen waar de Partite Solialiste en hun Vlaamsche broeders SPa , die zijn bovendien anders en dus nog beter , garant voor staan …. stonden of …..zouden gestaan hebbende zijn . Is het niet een beetje de schuld van die rode prachtpolitiekers dat “La Patrie” een beetje in de financiele problemen zit ? Schimmels en giftige zwammen kunnen dat uiteraard ook niet oplossen ! Daar moeten leiders voor komen voor wie “politiek” niet alleen een ijdel begrip is waar ge kunt op parasiteren en de zakken vullen tot ze barsten . Gelukkig bestaat er een dergelijke partij maar die mogen niet meespelen omwille van een duistere reden die ik maar niet kan achterhalen .

  3. De linkse elite is tevreden veel onkosten en ze hebben veel plezier gehad, de gewone man zal wel alles betalen zoals altijd

  4. Ja, zo zal men wel toegeven, op deze manier bereik je niks.
    Spijtig voor de ernstige betogers.
    Schandalig!!!!

  5. Voorlaatste foto: De brouwerij (dat practisch geen taksen betaalde) kan er maar wel bij varen… 🙁

Reacties zijn gesloten.