Elektriciteitstekort aanleiding voor nieuw referendum

De bronafbeelding bekijkenIn navolging van het referendum over de permanente winter- of zomertijd wil de regering-Michel de bevolking ook raadplegen over een terugkeer naar de permanente steentijd of ijzertijd.

“Vanaf november zit ons land zonder elektriciteit”, waarschuwt premier Michel. “Om daar op voorbereid te zijn moeten we nu al beslissen hoe we daar als land mee omgaan. Willen we terugkeren naar een los verband van stammen jagers en verzamelaars, of zien we in de toekomst ook een rol weggelegd voor kleine stadstaten en extensieve landbouw op het ommeland? Dat is de keuze die we willen voorleggen aan de bevolking.”

Verneem er hier alles over.

1 gedachte op “Elektriciteitstekort aanleiding voor nieuw referendum

  1. Zolang de Vlamingen die groene en rode rotzooi blijven steunen zolang zal het met een rot vaart bergafwaarts lopen tot iedere Vlaming aan de bedelstaf staat, het politiek gespuis weet ook dat een bedelvolk ‘afhankelijk’ is en dat willen die ordinaire dictators, JA knikken en doen wat zij willen is dat gespuis hun doel.
    Die EU leeglopers ‘krijgen’ maandelijks 4.400 euro als “onkostenvergoeding”, controle daarop is onbestaande, 2.200 euro in de linker zak en 2.200 euro in de rechterzak en geen haan kraait ernaar wat ze ermee doen, logisch dat die uitgerangeerde leeglopers er alles voor over hebben om dat postje te behouden, het hele volk verraden en beschadigen is hun laatste probleem.
    In mei 2019 weet ik wat ik moet doen, regelrecht naar de hel met dat zootje parasieten.

Reacties zijn gesloten.