Egyptische advocaat ziet verkrachting als “nationale plicht” …

Afbeeldingsresultaat voor Nabih Al-Wahsh jeans… voor meisjes/vrouwen die gescheurde jeans dragen

Advocaat Nabih Al-Wahsh stak zijn mening tijdens een debatprogramma op televisie niet onder stoelen of banken. Hij stelde dat het “een nationale plicht” is vrouwen te verkrachten die zichzelf niet ‘respecteren’ of zelfs gescheurde jeans dragen.

Het debat, waarbij het initieel over een wetsontwerp ter bestrijding van prostitutie ging, geraakte na de verkrachtingsaanbeveling nogal verhit. Zelfs tijdens de uitzending werd er al klacht tegen de advocaat ingediend.

Toen hij nadien op zijn eigen webstek probeerde zijn mening te verdedigen, schakelde de koranbezetene advocaat nog een versnelling hoger, toen hij eraan toevoegde dat “zelfs zijn eigen dochter een verkrachting zou verdienen mocht ze zo op de straat rondlopen, want dat was niet meer of minder dan een uitnodiging voor sex”.

Sinds maanden is het thema “gescheurde jeans” hét thema bij uitstek. Ambtenaren eisen zelfs een verbod zoals bv. op universiteiten.

Afbeeldingsresultaat voor ripped jeans animated gifLos van het krankzinnnige verkrachtingsadvies, blijft het een merkwaardig gegeven dat mensen betalen om gaten in hun broek te hebben.  De broeken van onze zoon, en nu onze kleinzoon, kregen/krijgen knielappen opgenaaid als er sleet vastgesteld wordt.

Eén gedachte over “Egyptische advocaat ziet verkrachting als “nationale plicht” …

  1. Knappe advocaat .Ik wist niet dat iemand met een zekere opleiding zulke wartaal kan uitspreken . Ik heb maar een verklaring die mogelijk aanvaarbaar is .Als advocaat is hij een mislukkeling . Hij verdient het zout niet op zijn petatjes , daarom specialiseert hij zich in verkrachtingszaken en hoopt uiteraard na te zijn verschenen op TV….klanten en die zijn er genoeg in Egypte om te verdedigen .Hij hoopt misschien op Zweden en Duitsland waar dat soort misdrijven bijna dagelijkse kost zijn allemaal door gepleegd door landgenoten en asielers

Reacties zijn gesloten.