Eens nadenken over de zgn. “mensenrechten”

Iedereen die na pakweg 1940 of 1945 geboren is, dus quasi iedereen die vandaag (nog) leeft onder de leeftijd van ca. 80 jaar, wordt in een systeem geboren waarbij hij/zij/het zonder tegenspraak/inspraak het huidige politieke reilen en zeilen moet aanvaarden, want anders is hij/zij/het “rechtsextreem”.

En uitgerekend de bewierookte mensenrechtenconventies moeten als anker dienen voor een keurslijfideologie. Zoals de marxisten hanteerden toen zij bepaalde vaststaande uitgangspunten handhaafden, tegen dewelke geen tegenargumentatie of verzet mogelijk was. Immers: wie tegen ons is, heeft ongelijk.

Idem dito “mensenrechten”, die misbruikt worden om een keurslijfideologie af te dwingen. Waarbij niet vermeld staat dat alle mensen gelijk zijn. Maar wel dat ze gelijke rechten hebben. Daar staat niet in dat ze hun rechten kunnen afdwingen eender waar, eender hoe. Want dan benadelen ze de mensenrechten van de benadeelden. Migranten, klimaatterroristen… steek dat maar waar jullie het willen opbergen!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Universele_Verklaring_van_de_Rechten_van_de_Mens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.