Een echte pure Hollander…

Deze jongeman, welopgevoed, welbespraakt, erudiet én een volbloed Nederlander maakt duidelijk waarom hij zo van Nederland houdt.          De kleine uitschuiver van Geert Wilders neemt hij absoluut niet kwalijk.  Er zitten immers bij de personen met migratieachtergrond – lees Marokko – behoorlijk wat niet zo geslaagde specimen, die het al eens wat te bont durven te maken.  Eigen aan hun bruisend enthousiasme, nietwaar!

En hij vraagt zich terecht af waar de collectieve verontwaardiging bleef bij de uitspraken van ene Diederik Samson (PVDA), die al in 2008 opriep om Marokkaanse kutjongeren (niet onze woordkeuze) met geweld te bestrijden.  Want, zo stelt hij drie jaar later in een interview met Vrij Nederland: “Marokkanen hebben een monopolie op overlast”. Ook zijn kompaan, Hans Spekman, vond “Wilders gelijk had en dat Marokkanen vernederd moeten worden”. Dat is dus dezelfde Hans Spekman die op zijn facebookpagina enkele dagen geleden collega-politicus Ronald Sørensen een ”eng mannetje” noemt.

Och ja, het ligt sowieso aan ons, resp. aan de Nederlanders, die de brave cultuurverrijkers geen kansen gegeven hebben.  Heel herkenbaar.

FT

 

10 gedachten over “Een echte pure Hollander…

 1. Een pittig ventje dat marokkaantje die gaat zeker als hij een grote jongen wordt carriere maken bij pvda of groen links. Het volstaat een grote smoel op te zetten, liegen en bedriegen

  • Inteelt heb je slechts als er te weinig van hetzelfde soort zich vermenigvuldigen…

   • @ redactie
    Zullen we het gedurende 1400 -jaar dan maar doorteelt noemen ?
    mo s worden in principe al uit crimineel zaad geboren.

 2. Ik denk eerder dat hij carrière zal maken als drugdealer en dat hij voor de maatschappij niet veel zal opbrengen ntegendeel

 3. Dat kereltje komt heel heftig uit de hoek, maar ik versta niets van wat hij lult.Het kan ook aan mijn “racistische” oren liggen. Maar als je, je ongenoegen wil uiten doe het dan verstaanbaar de volgende keer.

Reacties zijn gesloten.