Een blik achter de schermen van de EU-praatbarak

Afbeeldingsresultaat voor eu waanzin

Guido Reil is voor de AfD verkozen in het EU-parlement. Hij geeft met deze korte video zijn eerste indrukken van de EU-waanzin weer. Van de eerste dagen der verwondering, naar het berustende “ik ben over niets meer verbaasd”, de maandelijkse karavaan naar Straatsburg, volgens het Rekenhof goed voor 114 miljoen euro per jaar om de Franse ijdelheid te strelen, goed voor 19.000 ton CO2… Brussel (hij bedoelt de EU) “de waanzin verpakt in een zakje”. Als er nieuwe EU-parlementairen verkozen worden dan kan men die toch niet in een door een voorganger gebruikt kantoor onderbrengen; alle kantoren worden helemaal vernieuwd… Guido Reil doet een deur open… en daarachter heeft elk kantoor, elke volksvertegenwoordiger zijn eigen douche en lavabo.

Hij neemt ons mee naar een wc – met een haatboodschap aan het adres van de AfD op de muur – en naar de voxbox, voor de EU-parlementairen die een boodschap van zichzelf willen opnemen – kunnen ze de achterban en zichzelf ervan overtuigen dat ze goed bezig zijn. Vervolgens naar de brievenbussen. En daaruit blijkt hoe druk-druk-druk ze het hebben. In een periode van vier weken had hij meer dan 500 uitnodigingen ontvangen… voor allerlei zaken, zoals bv. etentjes – ‘s middags – ‘s avonds… zelfs een uitnodiging van de Dalai Lama… Staat stil bij een kunstwerk “van een inmiddels vergeten belgische kunstenaar” – symbool van de EU “beangstigend en verwarrend”. Kijkt door een rond kajuitvenster naar de plenaire zaal – de échte bevindt zich in Straatsburg – en die wordt – zegge en schrijve – 6 keer per jaar gebruikt!

De voormalige VSA president Ronald Reagan zei het al:

“Politiek is geen slecht beroep. Als je slaagt zijn er veel beloningen, als je faalt kun je nog altijd een boek schrijven.”

Eén gedachte over “Een blik achter de schermen van de EU-praatbarak

  1. Geachte Redactie,
    Al vanaf dag ėėn van het ontstaan van die EU misdaadinstelling vecht ik er tegen want de toegevoegde waarde voor de Europeanen is nul komma nul, we worden dagelijks beroofd zodat de parasieten kunnen tieren en zwieren en we worden overstelpt met barbaren die onze veiligheid volledig vernielen, elk raam en deur zijn voorzien van extra veiligheidssloten, we durven de woning nog amper te verlaten en als we het doen wordt alles gecontroleerd of het allemaal goed gesloten is.
    Die EU bende moet opgeruimd worden dat bespaard ons miljarden euro’s en brengt ons veiligheid, de grenzen moeten gesloten worden, de islam moet verboden worden en de aanwezige fanatieke waanzinnigen moet verdreven worden.

Reacties zijn gesloten.