3 gedachten over “Duitsland doet niet mee.

 1. Ook Luxemburg zie ik niet vermeld staan.
  Stoppen er dan geen internationale treinen in Luxemburg ?

 2. Duitsland doet ook met andere zaken niet mee.
  Neem nu ‘Savage Peace’. Tot mijn grote verwondering kreeg ik deze BBC documentaire van Peter Molloy op Canvas te zien. Molloy noemt het: the largest ethnic cleansing (op 12 miljoen Duitsers zoals de documentaire aanhaalt) in history sanctioned by te victorious Allies.

  Ik schreef hierover een berichtje aan mijn Duitse kennissen met verwijzing naar de documentaire op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VqfmbLWAM8s
  Antwoord: deze video is op het Duitse net niet te bekijken.

  Natuurlijk niet, het gaat om het eigen volk. Het had tijdens deze holocaust herdenkingen een tegenhanger kunnen worden voor de genocide op de Duitsers.

  Omdat in de documentaire over de Duitse displaced people werd gesproken, ging ik op zoek naar een Duitse stem in dat verband.
  Ik kwam uiteraard ook terecht bij mijn lijfblad HaGalil. Onder de titel ‘Wiedergeburt’ im Land der Täter http://www.hagalil.com/2017/gabersee-attel/ kan je het artikel lezen (of moet je het intikken als het bruggetje niet blauw wordt).
  Je kan daarnaast teksten leggen van Generaal Patton, die met zijn neus op de feiten stond en ze optekende in zijn dagboeken. Ik haal er de zachte fragmenten uit omdat ik niet wil dat hij postuum als anti-semiet wordt veroordeeld.

  De Amerikanen bouwden kampen voor de circa 1 miljoen joden, onder de noemer Displaced People. Daarnaast vorderden ze hospitalen op en privé woningen.
  Patton schrijft: these people do not understand toilets and refuse to use them except as repositories for tin cans and garbage. They decline, where practicable, to use latrines, preferring to relieve themselves on the floor.
  Where, altough room existed, the jews were crowded together to an appalling extend, and in practically every room there was a pile of garbage in one corner which was also used as a latrine.

  Buiten de correcte historici die ons hun waarheden mededelen, bestaan er andere feiten.

 3. Duitsland doet mee.

  Der Schelm is een kleine uitgeverij in Leipzig. Ik bestel daar af en toe een boek waarop ik een order bevestiging ontvang, met de bankgegevens voor de betaling.

  Nu ontving ik volgend bericht:
  Herzlichen Dank für Ihre Bestellung beim Schelm.
  Wat is de reden dat u via een ander e-mail adres een bevestiging van uw bestelling ontvangt? Het ligt daaraan: bepaalde politiek ‘überkorrekte’ providers categoriseren, op aanwijzingen van hoger op, deze bevestigingen onder spam.

  De uitgeverij moet dus een ander e-mail adres gebruiken om haar werk te kunnen leveren en betaald te krijgen.

  De politiek correcte BRD doet dus ijverig mee aan het boycotten van uitgeverijen die niet zijn zoals politiek correct ze zou willen.

Reacties zijn gesloten.