3 gedachten over “Duitse Groenen houden van kinderen (3)

  1. Na de verkiezingen in Duitsland weten we precies hoeveel pedofielen daar rondlopen. Iedereen die een stem geeft aan die groene afgetutterde politiekers is een pedofiel

  2. Het is nu reeds de derde maal dat Golfbrekers mij een pandoering rond de oren geeft met een ongeloofwaardige Duitse verkiezingaffiche . Bij de vorige twee dacht ik dat de redactie vergeten was onder de hoofding van het artikeltje “HUMOR” buitenland te plaatsen . Ik vraag me af , of onze Vlaamse en Waalse groene kikkers zich nog verbonden voelen met hun gelijkgestemden uit Duitsland. Indien positief , heb ik alle redenen mij tot de gelukkigen te rekenen met een veiligheidsgevoel door mijn reeds gevorderde leeftijd. Hier zouden de historische uitspraken van De Gucht en Tobbac “alle middelen zijn goed ” enz perfect geplaatst zijn . Van wereldveroveraars tot pedofielen ! Wat staat ons nog te wachten ?

    • RenĂ© Dat de affiche ‘bijgewerkt’ werd om een boodschap over te brengen, zullen wij niet ontkennen. Maar de boodschap zelf, het aantijgen van de ziekelijke hang naar het misbruik van kinderen, die is niet te ontkennen. De genoemde personen, de uitspraken, de citaten zijn authentiek. We zullen er nog een filmpje bovenop plaatsen. Vandaag trekken de Duitsers naar de stembus Hopelijk wordt het een pandoering voor hen en komt het AFP boven de kiesdrempel van 5%.

Reacties zijn gesloten.