Droevig nieuws: schepen is opnieuw ziek

‘Schepen Van Campenhout is momenteel opgenomen’, zegt Antwerps N-VA-voorzitter Fons Duchateau. ‘Vermits hij onder behandeling staat, vinden wij het bijzonder onkies om daar nu op te reageren. Wij zullen over de invulling van het schepenambt communiceren op het gepaste moment.’ (…)

Onkies. Ach ja, als wij als gewone belastingbetaler herhaaldelijk zat op ons werk komen, of gewoon niet komen opdagen…zou de personeelschef dan aan de andere werknemers vragen om diens taken braafjes over te nemen, telkens weer ziekteverlof toe te staan? Vanaf welke terugval krijg je een C4?

En dan zet de GVA hem onder deze titel uit de wind: “Alcohol eist zware tol van Ludo Van Campenhout…” Zware tol? Wat met mensen die vechten tegen kanker, die drie keer per week nierdialyse moeten ondergaan, reumapatiënten… échte zieken dus, met échte jobs, met échte problemen – fysisch, psychisch en financieel…

Eigenlijk dacht Van Campenhout dat hij aan een slaapstoornis leed… “Mensen signaleren dat je een probleem hebt… Het is een geleidelijk proces… Hervallen? Neen, hoor, dat is niet de bedoeling. (02’30”)”

Eén gedachte over “Droevig nieuws: schepen is opnieuw ziek

  1. Jammer dat NVa Van Campenhout nooit heeft voorgedragen als opvolger van EU Junckers want hij heeft er al de kwaliteiten voor.

Reacties zijn gesloten.