Drinken op het werk?

16-jarige bestuurster geklist met gestolen nummerplaat en inbrekersmateriaal

De lokale politie heeft donderdagnamiddag op de gewestweg N16 in Mechelen drie jonge Serviërs opgepakt die met kerstavond in het vooruitzicht wellicht op verkenningsronde waren om in te breken.

Via de ANPR-camera kregen de agenten omstreeks 15u30 melding van een gestolen nummerplaat. Korte tijd later konden de agenten op de gewestweg N16 het voertuig aan de kant zetten. De inzittenden waren drie jongeren, onder wie een meisje van 16 jaar en haar vriendjes van 12 en 15 jaar.
De zestienjarige bestuurster had geen rijbewijs op zak en het voertuig was niet ingeschreven, niet gekeurd en niet verzekerd. In de koffer van de auto troffen de agenten ook inbrekersmateriaal zoals schroevendraaiers, handschoenen en een grijptang.

De politie pluist de herkomst van het voertuig uit. “Gekregen van een vriend die ik niet meer ken”, beweert de vrouwelijke chauffeur. Twee van de drie tieners zijn bij de politie gekend. Het trio is ter beschikking gesteld van het parket.

Met dank geleend bij de Frut

 

2 gedachten over “Drinken op het werk?

  1. Drie Serviers klink dat niet discriminerend ! Zouden ze niet beter schrijven ,drie toekomstige Belgen , of drie hulpbehoevende fluchtelingen , of drie verwarde medemensen die zelfs de eigenaar van de auto niet meer konden herinneren , dat alles wijst toch op een serieus trauma opgelopen in hun thuisland . Die mensen zijn hulpbehoevend , het is onze plicht hen te verzorgen !
    get …Kristien Hemmersdrek

Reacties zijn gesloten.