Diplomatische doodsoorzaak?

De Chinese ambassadeur in Israël is overleden. Naar verluidt zou hij geen zelfmoord gepleegd hebben, niet uitgegleden zijn in bad, niet geëlektrocuteerd bij het scheren, zich niet verslikt hebben in zelfgeperst appelsiensap, was er geen slechttrekkende kachel noch een gaslek… Evenmin was hij het slachtoffer van een moorddadige echtgenote, want die verblijft nog in China. En, neen, hij was niet besmet met het coronavirus. Hij lag gewoon in bed – alleen… toen hij gevonden werd.

Kwatongen beweren dat Oompje Sams wraakgodinnen de rekening vereffend hebben voor de dwarsliggerij in de VN Veiligheidsraad. Poëten zouden het “Voltooid Leven” noemen.

In december had Pompeuze Pompeo zijn ongenoegen – en dat van zijn baas – laten ventileren over de Chinese investeringen in Israël. Vooral de uitbating van de Haïfa haven vanaf 2021 door Chinese investeerders, zette kwaad bloed. (…)

Eén gedachte over “Diplomatische doodsoorzaak?

  1. Diplomaten mogen de wereld rondreizen, wat in hun koffer zit is “top secret”. In ons onland B. hadden we een diplomaat als drugs dealer , het alter ego van Onkelinckx,(Paars), in allerijl gescheiden, maar nog steeds werkzaam op haar kabinet ,en woonachtig in de meest prestige wijk te Broessels.

Reacties zijn gesloten.