Dienstmededeling

redactieNogmaals: wij merken dat er steeds meer video’s ineens verwijderd of vervangen worden door YT.  Meestal gebeurt dit zonder verdere uitleg of met een summier “inbreuken tegen … “.

Gelieve ons te verontschuldigen als de tekst van een artikel, die ter duiding van een film geschreven werd, plotseling zonder bijhorende video verschijnt of met een film die er niets mee te maken heeft.  Dit gebeurt buiten onze wil.  Wij merken dit pas als iemand dit verschijnsel meldt of als we toevallig terugkeren naar het bewuste artikel om er een reactie bij te plaatsen of er een vervolg bij te willen schrijven.   Wij proberen dit dan recht te zetten, maar dat is niet vanzelfsprekend als de bewuste video door YT verboden werd.

8 gedachten over “Dienstmededeling

  1. Het is raar maar ik vind het niet meer terug , hopelijk zijn er onder de lezers die het ook hebben gelezen op MSN ……Hedenmorgen las ik dat uitgehuwelijkte meisjes uit de prachtlanden hun “mannen” of liever pedofielen in Nederland kwamen vervoegen . Twee meisjes waren amper 13 jaar en twee 14 jaar ! Wat ik verder mocht vernemen deed mij toch schrikken Onze Noorderburen of NL “””erkent kind huwelijken als die in het land van herkomst zijn geregistreerd!!!””””” H O E — I S—— D A T —— M O G E L I J K !!!!

  2. Net zoals op twitter meer en meer verschijnt “tweet niet meer beschikbaar”. Dat behoeft ook geen tekeningske.

Reacties zijn gesloten.