Pat Condell: de invasie van Europa

“De EU veroorzaakt chaos in Europa terwijl ze  van de ene zelf veroorzaakte crisis naar de volgende hinkt.  Zonder een democratisch mandaat voor eender welke actie.  Niet tevreden met het verwijderen van verkozen regeringen en het negeren van democratische verkiezingen die de EU afkeurt, heeft de EU nu Europa’s grenzen open gezet voor de meest achterlijke en wrede cultuur op deze planeet, die de meest fundamentele mensenrechten verwerpt.

Deze immigranten zijn geen vluchtelingen meer vanaf het ogenblik dat ze weigeren zich te laten registreren in het eerste veilige land dat ze betreden.  De EU weigert haar eigen wetgeving toe te passen i.v.m. de buitengrenzen.   De EU moedigt miljoenen aan naar hier te komen, miljoenen zijn nu al op weg.  Een buitenstaander, die vanuit de ruimte de toestand bekijkt zou kunnen denken dat de volkeren van Europa gek geworden zijn.  We hebben al afstand gedaan van onze democratie en nu nemen we afstand van onze veiligheid.

De EU had vanaf de eerste dag een einde kunnen maken aan deze crisis als ze de Australische succesvolle strategie had toegepast door de boten terug te sturen en échte vluchtelingen buiten de grenzen te laten registreren en controleren.  Teveel gezond verstand.  In de plaats: de gebruikelijke arrogantie waardoor de situatie veel erger werd door in te gaan tegen de wet.  Ik kan dit niet genoeg benadrukken: door een open uitnodiging aan de hele moslim wereld wordt Europa gevaarlijker voor iedereen, speciaal voor vrouwen, voor homo’s en voor joden.

Criminelen verdienen eraan, mensenmokkelaars worden rijk.  Angela Merkel wil Duitsland laten betalen voor WOII door zelfmoord te plegen.  De geesteszieke uitnodiging aan de moslim wereld betekent dat het aantal verkrachtingen in Duitsland nu pijlsnel de hoogte in gaat.  Het is al begonnen.  Zij is daar persoonlijk verantwoordelijk voor.  Evenals de Gutmenschen met hun “vluchtelingen welkom” bordjes want, wat de media u ook willen wijsmaken, de meeste van de immigranten zijn alleenstaande mannen en de Europese gevangenissen zitten nu al vol met moslim mannen uit de 3de wereld die niet weten hoe zich te gedragen in een beschaafde samenleving.  Het laatste dat we nodig hebben is er nog meer te importeren want waar moslim mannen zich bevinden, gebeuren er verkrachtingen.  Het is een cultureel gegeven.

Dat is het wat de EU nu doet: een misdrijf begaan door een gewelddadige, vrouwenhatende, verkrachtingscultuur binnen te halen, die de veiligheid van vrouwen bedreigt en tegen hun mensenrechten  ingaat.  De Duitse media zijn hun medeplichtigen.  Als je een 3de wereld moslim immigrant bent in Duitsland, die van een beetje losse verkrachtingen geniet, dan zal je hiermee niet stoppen, want de media vertellen er niets over.  Ze staan aan jouw kant.   Tot op heden hanteren de media en de politie een absoluut stilzwijgen over de verkrachtingen en kindermisbruik in de vluchtenlingencentra.  Het is zo erg dat vrouwen en kinderen in hun gewone kleding voor overdag gaan slapen.

Vrouwenorganisaties hebben naar de regering geschreven waarbij ze aparte opvang vragen om mannen op afstand te houden.  De politie wil niet communiceren over al de verkrachtingen omdat ze de kritiek op massa immigratie niet willen bevestigen.  Zij wil niet toegeven dat de wet overtreden wordt.  Hoewel, toch wordt de plaatselijke bevolking opgeroepen hun kinderen niet zonder begeleiding buiten te laten, tienermeisjes “bedekt” te laten kleden, alleenstaande vrouwen  niet alleen naar het station te laten gaan in de buurt van een opvangcenrum.

De politie weet wat iedereen in Europa weet, nl. dat 3de wereld moslim mannen vanaf de wieg opgevoed worden vrouwen te verachten, hen als minderwaardig te behandelen en als ze naar onze beschaafde wereld komen, dan behandelen ze Europese vrouwen niet anders, want ze zijn te koppig-dom om het anders aan te pakken en wij verdragen dat omdat we zo progressief, zo tolerant, zo medevoelend zijn.

We willen er liever niet over praten want dat zou racistisch kunnen zijn.  We proberen hen te begrijpen en verzinnen excuses voor hun culturele schok.  Het zit verstopt achter “inclusief” en “verschillen” en we geven onszelf een schouderklopje voor onze “menselijkheid” terwijl Europa elke dag gevaarlijker wordt voor vrouwen,  homo’s en joden.

Feitelijk voor iedereen, want de vrijheid van personen betekent ook dat djihadi’s zich vrij kunnen bewegen.  Je moet al een idioot zijn – of een politicus – om niet in te zien wat er op ons afkomt. I.S. beweert al duizenden strijders in Europa gestationeerd te hebben.  Elke dag neemt dat aantal toe want door de EU’s criminele nalatigheid heeft Europa geen buitengrenzen meer.

Ernstig bloedvergieten zit eraan te komen; de EU is hiervoor 100% verantwoordelijk maar politici met hun persoonlijke bodyguards maken zich geen zorgen want het is onwaarschijnlijk dat zij zullen vermoord worden.  De enigste reden voor wat er nu gebeurt is dat de EU de wet overtreedt.  Als de EU dat kan, waarom wij dan niet? Waarom kunnen wij niet gewoon doen wat we willen en nemen wat we willen hebben?  Waarom zou iemand de wet respecteren als dat niets betekent?

Als we de boten niet tegenhouden, dan zal deze illegale invasie nooit ophouden.  Het is duidelijk dat de EU er niet over peinst deze te stoppen, want de EU wil deze stroom van menselijkheid laten voortduren tot we onherroepelijk en onomkeerbaar ondergedompeld zijn met een achterlijke en gewelddadige cultuur, die zich tegenover alles vijandig opstelt waar wij beweren voor te staan.

De EU importeert barbarij en oorlog en de EU bewijst – zonder enige twijfel – dat ze niet kan vertrouwd worden als het om de veiligheid van de burgers gaat.  Het is tijd dat de volkeren van de EU asiel aanvragen tégen de EU.”

(Vert. FT-Golfbrekers)

13 gedachten over “Pat Condell: de invasie van Europa

 1. Dat de vrouwen het hier kwaad gaan krijgen met die overvloed aan alleenstaande moslimmannen is hun eigen schuld: zij zijn de grootste groep linksstemmers, zoals de laatste peiling in ZW heeft aangetoond: 1 op 4 mannen zou voor de Zweden democraten stemmen, en slechts 1 op 10 vrouwen.
  Overigens, gisteren een interessante vent gehoord op de vrt: linkse en rechtse mensen kunnen mekaar bestoken met argumenten, maar het haalt niets uit: hun gezindheid zit diep vanbinnen en is onveranderlijk; net wat ik altijd beweer: het zijn de genen.

  • Mooi!
   Zend het uit op alle hoeken van de straten, voor de gemeentehuizen, voor de kerken, in de luchthavens, voor het parlement, langs de kust.

 2. @ Ropie,

  in het verlengde van uw inzending.
  Vandaag is het Michaeltag in Duitsland, in tegenstelling tot deze strijder noemt men nu de Duitse platbroeken ‘Michel’. De niet-platbroeken publiceerden vandaag deze tekst:
  O unbesiegbare Held, Herzog Michael, steh uns zur Seite in unseren Kämpfen,
  bitte für uns, kämpfe für uns, Herzog.
  Du bist unser Anführer im Kampf, der Verteidiger.
  Alle Himmlischen Geister sind ein Teil deines Heeres,
  über Land und Meer hin sind deine Kämpfe bekannt.
  Durch dich, o kampfesmutiger Held, liegt Lucifer vernichtet am Boden.
  O grosser, ruhmreicher Held, sei der Beschützer GERMANIEN
  Zu den Waffen, zu den Waffen, zu den Waffen rufe die dir unterstehende Engel.
  Vertreibe weithin die Feinde, bringe Hilfe den Mutlosen.
  Dem schon lange geschädigten Heimatland gib den ersehnten Frieden zurück.
  Von Knechtschaft befreie und errette es.
  O grosser Furst, verlass uns nicht das ist einhellig unser Bitte.

  Brussel met uw patroon St Michiel deze tekst is ook voor jou bestemt.

 3. 29 september: politievakbond in Passau ziet bij de asielzoekers: knalharde, criminele structuren. De voorzitter van de politievakbond verklaarde dit tegenover de Passauer Neue Presse: die buitenlanders proberen hun regels met geweld op te leggen.
  Korte berichten in de Duitse pers.

  29 september: Bestorming van het socialambt in Halle, 100 ambtenaren werden bedreigd en gekwetst.

  29 september Asielopstoten in Suhl. De politie zet de grote middelen in en nam in Thuringen 50 “vluchtelingen” vast.

  29 september: asielopstoten in Nürnberg, jeugdige asielzoekers hebben het op de politie gemunt. Bewoners eveneens bedreigd en gewond.

 4. “””De Oplossing”””” voor de mosliminvasie …….
  “””een jachtvergunning !””” maar bepaalde politieke partijen zullen weer tegendraads zijn

Reacties zijn gesloten.