Deze vrouwen hebben meer ballen dan de Zweedse bouwvakkers

Een afvaardiging van de Russische militaire politie in Aleppo biedt de vrouwelijke medische strijdkrachten bloemen en taart aan op de internationale vrouwendag.  Zal u alleszins ook niet bij de nullenzender vernemen.

 

8 gedachten over “Deze vrouwen hebben meer ballen dan de Zweedse bouwvakkers

    • De naam van die jonge kl***zak klinkt nochtans 😉 nieuw-nederlands: muhammad ! GRRrrrrr.

    • Ik deed niets verkeerd , mijnheer DeJuge het stond allemaal in mijne Koran . Ze mag van geluk spreken dat ik mijn vriendjes niet heb verwittigd . We hadden ze zeker gestenigd !

    • Inderdaad ge zou ze voor veel minder kotsbeu worden . Ik denk dat ze aan een minderwaardigheidssyndroom lijden ,met agressie krijg je volop aandacht . Verbeter mij als ik fout ben….is er iets waar ze fier op kunnen zijn .Het vrije denkende westen heeft technologisch fantastische zaken op zijn actief , wat heeft heel dat MO te bieden , wat voor prachtige verwezelijkingen staan er op hun naam .Hoeveel Nobelprijswinnaars tellen ze ? Die minderwaardigen komen ons vertellen hoe wij moeten leven , welke god wij moeten aanbidden en dienen.Behoudens uitzonderingen zijn ze een minderwaardig ras een bende “prullen”

Reacties zijn gesloten.