Berenwaarheid

Gerelateerde afbeelding

Om de opwarming van de aarde te bewijzen hebben wetenschappers duizenden gegevens vervalst.  
Onder het motto “één beeld zegt meer dan duizend woorden”, heeft men ons een foto van een ijsbeer, met een smeltende ijslaag, als illustratie van de stelling dat deze acuut met uitsterven bedreigd is, bij herhaling door de strot geduwd.  In werkelijkheid zou volgens een studie de ijsberenpopulatie juist groeien.  32.000 ijsberen nu.  10.000 in de zestiger jaren.

Waar blijft die klimaatcatastrofe?  Wat werd ons wijsgemaakt?  Met welk doel?

Een wetenschapper aan het einde van zijn carrière, Dr. John Bates, heeft genoeg van de huichelarij.  Kort vooraleer hij na een 40-jarige carrière in de meteorologie en klimaat- onderzoek bij de Amerikaanse Nationale Oceaan- en Klimaatoverheid (NOAA) stopte met werken, maakte hij zijn rechtzetting bij de Britse krant Daily Mail bekend.  Kortom: bedrog, zever in pakskes.  En bevestigde e.e.a. op het internet (www.judithcurry.com).

Zijn bekentenis kan tellen: een der belangrijkste onderzoeken naar de klimaatopwarming is gebaseerd op gemanipuleerde gegevens, nl. de publicatie in juni 2015 van de NOAA in het wetenschappelijk vaktijdschrift “Science”, waarin een klimaatonderzoeker Thomas Karl, niet toevallig een NOAA-directeur, duidelijk stelt dat de opwarming van de aarde nooit onderbroken is geweest.

Reden van deze boude bewering : de zgn. “klimaatpauze” is voor de verdedigers van de opwarming van de aarde een reuzegroot probleem.  Sinds 1998 blijft de gemiddelde temperatuur op deze planeet – ondanks alle doemvoorspellingen – praktisch ongewijzigd.  Karl en zijn ploeg beweerden, aan de hand van metingen van de zeetemperatuur te kunnen bewijzen dat die aarde toch opgewarmd werd en veel sneller dan gedacht.  Het rapport van de studie verscheen net op tijd voor de klimaatconferentie in Parijs en bood slagvaardige argumenten voor mondiale beslissingen.  Tientallen politici lieten zich bijgevolg van de dramatische ontwikkeling overtuigen.

Ze werden allemaal belogen.  Klimaatarchivaris Bates onthulde dat zijn voormalige collega Karl tegen alle wetenschappelijke regels gezondigd had.  Hij zou gegevens en berekeningsmethodes zodanig geselecteerd hebben dat de resultaten de hoogste tem- peratuurwaarden toonden.  Op deze wijze zou hij de waterdragers van een door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde een ‘berendienst’ geleverd hebben.  Nu we het er toch over hebben: bij de klimaatgate-affaire 2009, toen duizenden e-mails van weten- schappers publiek bekend werden, werd al aangetoond dat toen al gegevens gemani-puleerd werden.
Kritische wetenschappers vermoeden dat de drie hoofdactoren van de temperatuur-gegevens, de NOAA, de NASA en HadCRUT hun gegevens zodanig opgesmukt hebben dat ze tot de gewenste  klimaatveranderingsmodellen passen.
“Ze hebben het verleden kouder gemaakt en de temperatuurwaarden van de laatste eeuwen doen stijgen.”

Al Gore en zijn Madame Blanche

PA

1 gedachte op “Berenwaarheid

  1. er moet door sommige groepen weer enorm veel geld verdiend worden of zoiets.
    Misschien een drukkingsmiddel om de bevolking bang te maken. Als dit allemaal klopt dan moesten ze maar meteen alles wereldkundig maken 88 aan de grote klok hangen !!!
    Wat niet wegneemt dat het milieu moet gerespecteerd worden. Schone lucht proper oppervlakte water is goed voor onze gezondheid

Reacties zijn gesloten.