De Slag van het Capitool (2)

Met verwijzing naar:

… Wie vertrouwd is met de werkwijzen van de geheime diensten weet dat dergelijk gemakkelijk te beïnvloeden fanatiekelingen, niet gehinderd door een hoog IQ, psychologisch “bewerkt” worden om ze vervolgens voor eigen doelstellingen in te zetten, o.a. voor “false flag”acties. Het is daarom niet onmogelijk dat de zgn. bestorming geënsceneerd en aangemoedigd werd waarbij opzettelijk de nodige politie-aanwezigheid vermeden, resp. niet ingezet werd of zelfs verboden werd…

Een false flag, zoals er zovelen zijn. Zoals bv. de operettencoup in Turkije, waardoor Erdogan niet alleen de oppositie, maar ook het leger kon buiten spel zetten en zichzelf de almacht verlenen.

Een false flag, zoals tijdens de zgn. bestorming van het Capitool, waarbij een beruchte linkse activist samen met de zgn. Trumpisten én de gewillige poco media het Capitool binnengedrongen was. Terwijl Trump niet meer in staat was twitterberichten te sturen – zijn oproep tot kalmte en geen geweld te gebruiken – werd niet meer op twitter geplaatst, kon John Sullivan (26) ongehinderd – ondanks zijn arrestatie in het Capitool – verder gebruik maken van zijn twitterprofiel. Pas zondagavond werd het door twitter gedeactiveerd.

Sullivan, een mislukte atleet, – hij “ontdekte vervolgens zijn roeping bij BLM”, – is de stichter van Insurgence USA uit Utah. Volgens het P.V. was hij in het bezit van een mes en droeg hij een kogelvrij vest en een gasmasker. Sullivan verklaarde dat hij op 6 januari samen met anderen het Capitool binnendrong. Hij toonde de agent, die zijn verklaring opnam, het kogelvrije vest. Hij verleende zichzelf toegang via een kapot geslagen venster, was in de buurt van de vrouw die neergeschoten werd en filmde dit.
De openbare aanklager is in het bezit van een video, die op YT geplaatst werd. Daarbij herkent men Sullivan die door de microfoon de menigte toespreekt tijdens een protestmanifestatie in Washington :
“we about to burn this shit down,” “we got to rip Trump out of office . . . fing pull him out of that shit . . . we ain’t waiting until the next election . . . we about to go get that motherf*r.” Vervolgens kan men Sullivan aan het hoofd van de menigte zien tijdens het scanderen: “it’s time for a revolution.”

Toen op 6 januari de menigte door de laatste barricade brak en Sullivan & co. het Capitool naderden, kan men Sullivan in de video verschillende keren horen zeggen: “There are so many people. Let’s go. This shit is ours! Fuck yeah,” “We accomplished this shit. We did this together. Fuck yeah! We are all a part of this history,” en “Let’s burn this shit down.”

Pas toen Fox News de kat de bel aanbond, besloot Twitter Sullivan te bannen. Hoewel Sullivan kan beschuldigd worden van oproerkraaierij, het ongeoorloofd betreden van een verboden gebouw en gevaarlijk gedrag, werd hij tijdens het weekeinde zonder voorwaarden vrijgelaten.

Sullivan heeft intussen voor zichzelf een “Legal Defence Fund” opgericht. Hij noemt zichzelf een “journalist” die aanspraak maakt op zijn rechten volgens het 1st. Amendment, m.a.w. hij pleit zichzelf vrij omdat hij het recht heeft zijn mening te uiten. De teller staat voorlopig op nul. Uit de P.V. blijkt dat Sullivan zich onterecht “journalist” noemt. Hij heeft geen perskaart en maakt ook geen deel uit van een of andere mediagroep. Hij staat bij de linksen bekend voor “zijn drang chaos te creëren, zich in te zetten voor contraproductieve tactieken die dikwijls leiden tot arrestaties en het voortdurend ondermijnen van BLM doeleinden”.

https://www.thesun.co.uk/news/13753784/blm-activist-john-sullivan-arrested-by-fbi/

https://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2021/01/18/left-wing-activist-charged-in-capitol-riot-finally-banned-by-twitter-n1393799

Na zijn vrijlating wordt hij quasi als slachtoffer geïnterviewd. Hij beschouwt zichzelf als een “getuige” en had geen andere intentie dan beeldmateriaal te verspreiden: