De roze golf komt eraan

De roze golf komt eraan

Haal jullie regenboogvlag maar al boven.  Hang een roze lint in een boom in uw voortuin of waar u het geschikt acht.  Rol de roze loper uit en koop snel nog een roze hemd in de uitverkoop, want de homo’s komen eraan. 
Advocaat-generaal Eleanor Sharpston van het Europees Hof van Justitie heeft in haar oneindige wijsheid beslist dat asielzoekers die, omwille van hun homoseksuele geaardheid in eigen land vervolgd worden, in de EU om die reden kunnen rekenen op de belastinggelden van de oerbewoners.
Het gaat dan wel niet om een formeel arrest van het Hof, maar de conclusie van de advocaat-generaal wordt door de rechters vaak gevolgd en is daarom niet zonder belang.

Dat homoseksualiteit in het land van herkomst strafbaar is, is op zich niet voldoende voor een vluchtelingenstatuut, maar de Europese nationale autoriteiten moeten wel onderzoeken of een bepaalde asielzoeker in zijn land gevaar loopt, stelt Sharpston. Er moet bekeken worden of de plaatselijke juridische procedures en “sociale praktijken” tot “ernstige mensenrechtenschendingen” kunnen leiden.

Wij doen een voorspelling: het percentage homo’s zal in de Prachtlanden spectaculair stijgen en het bericht zal snel de ronde doen dat ze bij ons meer dan welkom zijn.

Floriaan Terbeke

Bron: zowat heel de “kwaliteitspers”

3 gedachten over “De roze golf komt eraan

  1. Conclusie:
    Zo een wereldvreemde befdrager gaat eens bepalen dat ik vreemdelingen, of die nu homo of islamiet zijn, moet financieel onderhouden?
    Van welke planeet komt die creatuur?
    Ik moet NIEMAND verplicht onderhouden en zeker al geen moslims waar ik islamofobie van heb opgelopen.

    • De EU met al zijn derivaat-instellingen bepaalt alles, vooral dat wat we niet willen.

  2. Het is nog maar de vraag of al die homofielen hier door al die allochtone homo-haters zo welkom zullen zijn !????

Reacties zijn gesloten.