“De reactie”, de VRT-leugens ontmaskerd

«Nadat het filmpje van Thevissen viraal gaat – het werd op 26 april al bijna 190.000 keer bekeken – voelt Soenens zich verplicht om te reageren. Inhoudelijk stelt hij dat er niet met stenen werd gegooid en dat de bestuurders van de Audi die op de vrouw inreden niets met de te verwachten rellen te maken hadden. De authenticiteit van de amateurbeelden die Thevissen gebruikt, wordt in twijfel getrokken. De echtheid van de beelden zou immers niet te achterhalen zijn. Lees verder onderaan video.

2 gedachten over ““De reactie”, de VRT-leugens ontmaskerd

  1. En juist daarom noemen wij de vrt de 000-zender. Onze oostburen hebben er ook een goede term voor nl. “Lügenpresse”…. Voor enkele jaren hechtte slechts 15% van de bevolking enig geloof aan wat de pers ons voorkauwde. Ik geloof niet dat die percentages intussen verbeterd(?) werden….

  2. Geachte redactie,
    Het is geen groot geheim meer (op deze en gelijkgezinde blogs) dat ik de VRT (sorry 0000) geen warm hart toedraag. De 0000 komt hier enkel nog op voor het bekijken van een rechtstreekse wielerreportage (en dan heb je in de meeste gevallen nog af te rekenen met zuurpruim en belgicist Michel Wuyts). Ook niet te vergeten VTM die in het zelfde rode/linkse bedje ziek is. Op de laatste meeting van het Vlaams Belang (ondergaan of terugslaan, waar ik mevrouw Gerda gelukkig nog tegen kwam) zei Tom Van Grieken voor hij zijn toespraak begon dat ” de VRT reeds vertrokken was”. Hoe kan je nu een objectief verslag van een politieke bijeenkomst maken als je zelfs de voorzitter van de partij niet aan het woord laat. We zijn het ondertussen al 39 jaar gewoon sinds de oprichting van het Vlaams Blok door Karel Dillen dat de partij nauwelijks aan het woord of in beeld komt. Ik heb jaren de congressen van het Vlaams Blok/Belang bijgewoond, VRT en VTM filmden als of hun leven er van af hing. Op TV s’ avonds amper 20 sec beeldverslag. Enkel als er iets negatiefs te rapen was kon de partij rekenen op de volle media aandacht. Het rode gedrocht dat de VRT is moet dan ook zo snel mogelijk opgekuist worden, dit om zo weinig mogelijk belastinggeld te verspillen. Ik herinner mij nog dat Ray van Angeltjes ooit van plan was de financiële wandel van de VRT uit te pluizen. Zelfs via via was het onmogelijk de nodige, juiste cijfers in zijn bezit te krijgen. VRT, weg er mee 🙁

Reacties zijn gesloten.