De prof en de student

De Prof en de student

Professor/politicus Vande Lanotte neemt het middagmaal in de kantine van de universiteit. Een student zet zich tegenover hem aan dezelfde tafel. Vande Lanotte ergert zich hieraan en zegt:
“Een varken en een vogel lunchen niet samen.”
Zegt de student: “Oké, ik vlieg wel naar een andere tafel.”
Vande Lanotte is razend om dit antwoord en besluit om de student bij zijn volgend examen te buizen.

Op het volgende examen kan de student echter perfect op alle vragen antwoorden en de Vande Lanotte besluit, door ervaring gelouterd, om een meerkeuze vraag te stellen. Hij vraagt: “Op straat tref je twee zakken aan, in de ene steekt een stapel bankbiljetten en in de andere steekt verstand, welke kies je?”
De zak met het geld”, zegt de student.
Waarop Vande Lanotte zegt: “In uw plaats zou ik die met verstand genomen hebben.” Waarop de student zegt: “De mensen nemen meestal datgene dat ze niet hebben.”

Vande Lanotte wordt nog razender om dit antwoord, neemt het examenblad van de student en schrijft er “onnozelaar” op.
De student gaat weg, doch keert terug op zijn stappen. Hij geeft het blad terug aan de Vande Lanotte en zegt: “Meneer, u heeft mijn examen wel ondertekend, maar vergat er de punten op te vermelden.”

knipoog

 

1 gedachte op “De prof en de student

  1. Het is goed dat de socialisten hun humor niet verloren hebben . Naar het schijnt bulderde de zaal van het lachen toen Bruno Tobback tijdens een verkiezingscongres , aandacht vroeg voor zijn collegea Vandelanot ! Het werd zelfs Bruno teveel die het uitproetste met tranen in de ogen van plezier met het antwoord van die student toen Vandelanot op het examenblad “onnozelaar” had geschreven

Reacties zijn gesloten.