De presidentiële muppetsshow

Afbeeldingsresultaat voor muppetshow piggyWe gaan niet verder in op de eventuele meerwaarde van het alom besproken debat tussen de presidentskandidaten Trump en Clinton.  De kwaliteitsmedia zijn er het over eens dat Trump aan zijn imago van onbekwame losbol tegemoet kwam en de in de hemel geprezen Clinton voldeed aan de wensen van de poco media en politici.  Vanzelfsprekend wordt Clinton als winnares uitgeroepen.  Besteedt er één journalist of duidingsprogramma aandacht aan de 20 tot 30 peilingen waarbij Trump als winnaar uitgeroepen wordt?  En niet door de minsten, zoals bv. Time, CBS, CNBC, Breitbart, Washington Times… Meer info hier.

Nigel Farage mocht er zijn mening over mededelen:

Wes HardinWes Hardin

 

3 gedachten over “De presidentiële muppetsshow

  1. Diep verontwaardigd was Clinton over het feit dat Trump de eerste zwarte President beledigd had, door naar zijn geboorte akte te vragen.
    Clinton, en zij niet alleen, vergeet echter dat in die eerste zwarte evenveel blank als zwart steekt, namelijk in een verhouding van 50/50%. Ze had dus net zo goed kunnen zeggen dat Trump de zoveelste blanke president beledigd had.

    • Inderdaad Anna, het feit dat men Obama de eerste ‘zwarte’ president van de VSA noemt, bewijst hoe sterk de invloed van de media inwerkt op het onderbewustzijn van de mensen, ook bij ‘onze’ mensen.
      Obama is géén zwarte, hij is een gekleurde, een kleurling dus…

    • Als hij Obama beledigd heeft, was daar zeker een reden voor. Zo een zwakke president heeft Amerika nog nooit gehad, tenzij Clinton misschien.

Reacties zijn gesloten.