De media spreken pre-oorlogstaal.

 

the Roundup table

the Roundup table

Terwijl alle Westerse media het geluid laten horen dat het Syrische leger chemische wapens zou gebruiken, lijkt de realiteit compleet omgekeerd te zijn. De realiteit is dat de Syrische huurlingen chemische wapens gebruiken. Zelfs het hoofd van het onderzoeksteam van de VN mensenrechtenorganisatie Carla del Ponte bevestigt dit. Maar ondanks dat Carla del Ponte dit stelt, blijven de gesubsidieerde, aan de politiek gebonden Main Stream Media herhalen dat de Syrische regering de schuldige is en dat WE moeten ingrijpen.
Is dat zoeken naar een argument om aan te kunnen vallen?
De VN mensenrechtenorganisatie heeft getuigenverklaringen verzameld van gewonden en komen tot de conclusie dat de door het Westen gesteunde huurlingen het zenuwgas Sarin gebruikt hebben.

De training in het gebruik van chemische wapens vindt plaats in Turkije en Jordanië. Lees het volledige verhaal op Globalresearch.

Wie zelfs het nieuws van de laatste dagen maar oppervlakkig volgt vraagt zich af hoelang het nog duurt voordat de bevolkingen van Europa het voorbeeld van Turkije zullen volgen en tegen hun regeringen zeggen: ‘Stop er maar mee jongens en meisjes, het is mooi geweest met het najagen van jullie fantasie en leugens. Want laten we eerlijk zijn, het is één groot drama, alle ‘goed nieuws’ pogingen van de politieke EU ten spijt, hun beslissingen zijn een financiële aderlating voor de Europese burgers en hun grootheidswaanzin slepen ons straks mee in een algehele burgeroorlog die waarschijnlijk zal resulteren in een wereldoorlog. https://www.golfbrekers.be/rivieren-van-bloed/

De ouderen onder ons herkennen of/en voelen aan dat er raakpunten  zijn met de vooroorlogse situatie, de retoriek en de vertwijfeling kunnen de politiekers zelfs niet meer verbergen. Ook de visuele pers zit wanhopig te kontdraaien voor uw scherm omdat de contradictie van de hun opgelegde leugens er bovenop ligt. En er is internet. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EZ_BFQQ3vVE#at=52

En dan vragen de beleidsmensen zich af waarom iedereen op zijn spaarcenten blijft zitten. Voor een rationeel denkend mens is het niet te bevatten wat er onder onze neus plaatsvindt. Voor diegenen die pas kennis maken met het echte nieuws een opfrissertje.

http://martinvrijland.com/2012/12/16/nazis-all-over-the-place/

Het militair industrieel complex:
http://www.visionair.nl/ideeen/mensheid/het-militair-industrieel-complex/

Wie vormen het internationale privaten bankenkartel?:
http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/wie-vormen-het-internationale-bankenkartel/

Een fascistisch totalitarisme is teruggekeerd. Maar het is een zacht totalitarisme, zonder parachutistenlaarzen. Dit nieuwe totalitarisme draagt een kostuum en een stropdas en spreekt op zachte toon over tolerantie en verscheidenheid.

http://ejbron.wordpress.com/2013/06/19/elisabeth-sabaditsch-wolff-zwijgen-is-geen-optie/#more-40659