6 gedachten over “De heer Farage, de puntjes op de i.

 1. Dat Farage liever naar zijn tolk via zijn koptelefoon luistert dan rechtstreeks naar groene Lamberts die nochtans behoorlijk engels praat, is al een belediging op zich.

  • Persoonlijk vind ik het meer beledigend dat Philippe Lamberts
   niet zijn eigen moedertaal spreekt i.p.v. een toch tamelijk gekunsteld Engels…

   • Ik denk dat De Redactie graag ziet dat er gereageerd wordt op Golfbrekers. Het is ‘n bewijs dat de geplaatste artikels ook daadwerkelijk gelezen worden.
    Al zal er daar bij De Redactie wel eens met het voorhoofd worden gefronst, toch wordt bij Golfbrekers de vrijheid van meningsuiting en van spraak in de reacties ruim toegepast.

    Maar, om even verder te gaan in de beeldspraak van onze spreekwoorden en gezegden, wie echter op elke slak zout wil strooien, slaat niet altijd de nagel op de kop…
    In een reactie lees ik hier dat N. Farage liever naar ‘n tolk luistert dan naar de Engelse repliek van P. Lamberts…
    Nu ben ik niet zo vlug verbaasd over wat er daar in dat circus van de E.U. allemaal gebeurt maar ik wist echt niet dat er in dat parlement tolken zijn die Engels vertalen naar het… Engels!

    Maar mogelijks gaf Farage er de voorkeur aan om de repliek van Lamberts te horen in de vertaling naar het Pools of Hongaars…?

 2. Wat Farage hier op korte tijd aan minputen van de hele EU weet te brengen is de nagel op de kop. Als ik Verafstoodt zie zitten (of liever zie hangen) waar de arrogantie afdruipt als van een kaars die in een te hoog tempo opbrand, dan zie je dat heel het EU gedoe een dictatoriaal gebeuren is. Farage weet het beter te verwoorden dan ik. De groene kikker die Farage probeert van antwoord te dienen is lid van die club dictators. Waarom zou die op respect moeten rekenen van de oppositie??? Of van ons??? Het grootste deel van de clowns die daar zitten hebben geen respect voor ons, ze zitten er enkel maar om hun zakken te vullen, en ons wetten te dicteren die Europa verder en verder de dieperik zullen in trekken

 3. Wie is er nu nog geïnteresseert in die opgeblazen kikker vrhfstdt die met de la Tourette uitingen? Nooit een grotere verrader van Vlaanderen en Europa bezig gezien.

  • Alle respect voor Farage in zijn stellingen tegen het ondemocratisch wanbeleid van de EU-topambtenaren. Waarom hij echter gekant is tegen zijn medestanders die het pro-moslimbeleid bekampen is echter een groot vraagteken. Misschien steunt hij de werkgevers die gretig gebruik maken van illegalen uit het midden-oosten en Noord Afrika om te werken voor een appel en ei als metser of stukadoor.

Reacties zijn gesloten.