cosa nostra SP/SPa aan de noordzee.

John Crombez opsporing verzochtEen Vlaams bedrijf goedkoop opkopen als het door socialistisch wanbeleid in waarde keldert is/was duidelijk de strategie van de PS-maffia.
16 miljard euro per jaar van Vlaanderen opeisen en met dat Vlaams geld Vlaamse bedrijven opkopen die de Vlaamse tak van die criminele organisatie (cosa nostra SPa van Delanotte) bewust (bijna) in faling heeft gebracht, is ook een vorm van transfer waarvan de Vlamingen de dupe zijn.
De goede delen verkopen aan de socialistische broeders en de schulden aan Vlaanderen over laten, net zoals bij de verkoop van de gezonde delen van Dexia aan Frankrijk voor een habbekrats.
Vlaanderen geraakt op die manier in een financiële put waarvoor de volgende generaties jaren zwaar zullen moeten voor (af)betalen, en dat bovenop de bestaande niet aangepakte problemen. http://www.eddypyliser.be/info/politiek/95-het-gaat-goed-met-ons-landje
Als alle Vlaamse strategische bedrijven in handen zijn van de socialistische familie (NWO), dan pas zal het voor hen kunnen om over een splitsing te praten.
Het volgende debacle is nu aan de gang, maar ze moeten niet ongerust zijn, alle aandacht gaat nu naar die andere gesubsidieerde club, de rode duivels.

Vandela3kompleet2 GodfatherDe Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) dook vorig jaar diep in het rood. Een waardevermindering van bijna 21 miljoen euro op Electrawinds haalde de resultaten onderuit.

De ondergang van Electrawinds kostte PMV vorig jaar 20,7 miljoen euro. PMV slikte over het boekjaar 2013 een nettoverlies van bijna 7 miljoen euro. Het jaar ervoor was er nog 3,3 miljoen winst. De reden? Voornamelijk Electrawinds.
Net als de andere schuldeisers en aandeelhouders kreeg PMV klappen door de ondergang van het Oostendse energiebedrijf.
De investeringsmaatschappij moest over het boekjaar 2013 een waardevermindering van 20,7 miljoen euro slikken op het dossier.
PMV was op drie manieren betrokken bij Electrawinds: als schuldeiser van ex-CEO Luc Desender en van de Belgische vennootschap Electrawinds NV en als aandeelhouder van het beursgenoteerde Electrawinds SE.
Maar de factuur zal, na de verkoop van het grootste deel van Electrawinds aan het Luikse Tecteo eerder dit jaar – niet meer oplopen.

TECTEO is een waalse politieke groep opgericht door de waalse ps-maffia, ze zijn geïnfiltreerd in tientallen strategische ,technologische bedrijven zodat niemand er nog omheen kan en die 80 Vennoten telt: de provincie Luik, 76 gemeenten, de AIEG, Brutélé en het Waals gewest. http://www.tecteo.be/nl/vennootschap/bestuursorganen.html

‘PMV heeft Electrawinds verkocht met verlies en heeft dat verlies op de Tecteo-deal al genomen in 2013, zodat er geen verdere afwaarderingen zijn ten laste van de volgende boekjaren’, luidt het in het jaarverslag. Voilà, dosier gesloten, opdracht gelukt.
Alsof het een normale procedure is, ja juridisch en voor particuliere bedrijven, maar zeg nu zelf, dat potje stinkt, een overheidsbedrijf heeft een maatschappelijke doelstelling, daar moeten andere regels gelden, dit scenario is duidelijk opgezet om eigen Ps/Spa belang te dienen.
http://www.tijd.be/r/t/1/id/9519865.

3 gedachten over “cosa nostra SP/SPa aan de noordzee.

 1. VDLN de grootste hedendaagse socialistische bedrieger toch in Vlaanderen er kunnen zich nog grotere socialistische bedriegers in Wallonië bevinden

 2. En dat uitschot nog zoveel voorkeur stemmen krijgt is onbegrijpelijk arm Vlaanderen

 3. In bijlage twee bruggetjes naar de toestand in Italië, waar de mafia in de “windmolen”industrie is gestapt. Het staat er nu vol met windmolens waar een groot deel zelfs niet aangesloten is op het net.
  http://news.investors.com/ibd-editorials/012813-642238-italian-mob-moves-in-on-environmental-energy-scam.htm
  http://www.mnn.com/earth-matters/energy/stories/has-the-mafia-infiltrated-the-renewable-energy-industry
  Als men dan weet dat Luik het Palermo is aan de Maas, dan is het geen verrassing dat TECTEO. ook in deze “windmolen” industrie gestapt is, en terecht gekomen is in Oostende bij de SP-a mafia. De vraag is nu wie er, onafgezien van Tecteo, beter geworden is van deze transactie?? Het is ook opvallend dat al deze “startersbedrijven” zo maar geld verkrijgen van deze “durfkapitaalfondsen” en andere overheidsinvesteringsfondsen. Bovendien krijgen deze “starters” dan ook nog leningen los van banken, daar waar een KMO drooggelegd wordt!!
  Het kan dan ook niets anders dat er bij deze “investeringsfondsen” en ook bij de “banken” medeplichtigen zitten, die er dan ook beter van worden. Zie ook de recente zaak “Intek”, waarbij het Arkimedes fonds werd opgelicht.
  Achter de schermen moet er dan ook een gigantische samenspanning aan de gang zijn tussen de zakenwereld , banken en politiekers, waarbij dan steeds de belastingbetaler moet opdraaien voor de verliezen.
  Op sommigen gebieden is het hier nog erger dan in Italië..!!!

Reacties zijn gesloten.