5 gedachten over “Daniel Pipes over de toekomst van Europa

 1. inderdaad,
  Europ is falling apart
  Europa is aan het desintegreren
  dankzij de steun van de Europeanen zelf
  die actief meewerken aan de totale vernietiging van Europa
  door ongecontroleerd de Islam binnen te laten, en niet enkel te gedogen maar omarmen.
  Ons eigen volk dat zichzelf vernietigt.

  H A L L U C I N A N T !

  • De overgrote meerderheid van de Europeanen wil geen islam op het grondgebied, de lafaards van de EU plegen verraad en door dat verraad ook moord op de eigen bevolking. Kijk maar naar Parijs, Brussel, Nice, New York, enz., alles met als dodelijke kankercel ‘islam’ en nog weigeren de lafaards in te grijpen.
   Wij weten wat we moeten doen bij de eerstvolgende verkiezingen, zeker weten.

 2. Heden kreeg ik een mailtje

  De moeite toch….

  Subject: Fw: “Hospitalisatieverzekering” ( en wij maar ziekenkas betalen domme zotten )

  Toppunt ! zijn politiekers de pedalen kwijt
  Gratis Hospitalisatieverzekering voor I.S strijders.
  Geplaatst op 10 februari 2016 door De Redactie
  Verschillende teruggekeerde jihadisten die gewond raakten in Syrië werden verzorgd in onze ziekenhuizen en de kosten werden betaald door onze sociale zekerheid of door de penitentiaire instellingen.
  Het nieuws – dat afgelopen weekend bekend raakte in de krant La Capitale – staat enigszins haaks op de eerdere verklaringen van minister van volksgezondheid, Maggie De Block. In haar antwoord op een vraag van Vlaams Belang-kamerlid Barbara Pas (16.11.2015) stelde De Block dat het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsuitkering (RIZIV) niet uitbetaalt indien de letsels het gevolg zijn van een persoonlijke deelname aan de gevechten in Syrië. De Block verwees hierbij naar het Hof van Cassatie dat in een arrest stelde dat er geen steun kon worden verleend wanneer er sprake is van een opzettelijk gepleegde fout.
  Hoewel de minister tot hiertoe weigerde te antwoorden op de vraag of er al teruggekeerde jihadisten werden verzorgd in onze ziekenhuizen, blijkt dat uit onderzoek van La Capitale wel degelijk het geval. Alleen al op basis van de bronnen van de krant zijn er vier gevallen bekend waarbij de sociale zekerheid of de gevangenis instond voor de medische kosten van de opgelopen verwondingen in Syrië.
  Voor Vlaams Belang-kamerlid Barbara Pas is de maat vol. “Wie zich schuldig heeft gemaakt aan de meest gruwelijke oorlogsdaden en terzelfdertijd steun heeft verleend aan een organisatie die onze samenleving verwerpt en ze zelfs actief belaagt, verdient niet de minste steun. Het gaat trouwens niet alleen om de tijdelijke ziekenhuisverzorging maar tevens om een – vaak levenslange – invaliditeitsuitkering.”

 3. Eerlijk gezegd heb ik genoeg van allerlei analyse en academische pietpraat feit is dat moslim radicalisme geen fenomeen is van de laatste jaren,wijken stadsscholen zijn reeds ingepalmd door een religievolk dat niet eens tot Europa behoort.
  Het is genoeg geweest,en het wordt tijd dat de EU inboorlingen hun beleidsmakers ter verantwoording stellen.

Reacties zijn gesloten.