2 gedachten over “Constructieve journalistiek…

  1. Een grote bedrieger dus voor velen een groot socialist, en zijn fortuin is gemaakt zoals dat hoort bij de socialistische leiders

  2. Zoals ik reeds eerder meldde had de heer Range, Bundesgeneralanwalt of zoals wij dat zo mooi uit het Frans naar het Nederlands vertaalde, procureur generaal, een strafprocedure opgestart tegen het links-groene Netzblog wegens landverraad, omdat het blog staatsgeheimen had gepubliceerd. Range wordt nu in Ruhestand gezet, beter gezegd op pensioen gezet. Dit dank zij de invloed van links-groen journalisten waarvoor ‘Meinungsfreiheit’ heilig is.

    Bij heel die vrije mening toestanden heeft de Beierse minister van media, Hermann, een nieuwe tegenstrever gevonden, Der III. Weg. Natuurlijk zijn dat verschrikkelijke rechtsextremisten die zich voor bezorgde burgers uitgeven en willen dat hun mening gehoord wordt. Dat kan Herman niet dulden, hij verkondigt liever de eigen juiste mening aan de Stammtisch en op tv. Der III Weg is een gevaarlijke Nazi-Partei, aldus Hermann, en het zou wel eens kunnen, er bestaat een vermoeden en er zijn roddels dat ze zich met brandstichting hebben bezig gehouden.

Reacties zijn gesloten.