Congratulations!

Afbeeldingsresultaat voor fire works gif animated

Afbeeldingsresultaat voor trump presidentBij radio één waren ze nog maar eens bijzonder hatelijk tijdens hun neutraal nieuwsbericht over de toekomstige president.   Over de feestende Trump-aanhangers  klonk het beschrijvend: “zeg maar ‘de meute'”.

20 gedachten over “Congratulations!

 1. Als er nog maar 1/10 waar is van wat geschreven wordt over de Clintongang en hun corrupt entourage, hoop ik dat Trump een goede engelbewaarder heeft en een uitmuntende veiligheidsdienst

 2. En al die Amerikakenners staan daar nu in hun blootje: gebuisd in de derde macht!!!

 3. Even links en rechts op de poco-sites gekeken: het beschadigen van Trump is per direct begonnen. Iets dat we wel verwacht hadden.
  Wat me wel een beetje verontrust is: na Brexit begint GB zich protectionistisch te gedragen. Trump heeft hetzelfde beloofd aan zijn kiezers. Europa komt nu in zijn blootje te staan, de EU heeft zijn kop zot laten razen door Obama en heeft zijn handel met Rusland opgeblazen. Of de EU klungelaars gaan op hun blote knieën Poetin om vergeving smeken – wat ze met al hun stomme pretentie niet zullen doen – of we zullen in de ganse EU een boterhammetje minder mogen eten.

   • Misschien komt hij wel naar dit onland om Michelleke, de grote staatsman, te ontmoeten en mogelijk raad te vragen.

 4. De politieke hersenspoelende (correcte) media was terug erg verbaasd want de peilingen gaven niet aan wat zij voorspeld hadden.

 5. Is me dat genieten ! Al die groenlachende linkse poco-smoelen op tv, VRT, VTM, NOS… Mijn pret kan waarlijk niet op. Hoe meer hatelijkheden ik te horen krijg over TRUMP, te groter mijn pret. Ze hebben het nog altijd niet in de gaten, deze linkse onnozelaars, hoe het komt dat TRUMP gewonnen heeft. Hoe kan dat toch met al die voor Killery zo gunstige polls? Misschien, wordt er geopperd, komt het wel omdat veel Amerikanen voor hun keuze voor TRUMP niet durfden uitkomen? Dat de peilingen door de corrupte media bewust werden gemanipuleerd ten voordele van het clintonwijf, komt niet eens in hun eencellige hersens op ! Schol, ‘k Ga er nog ene op drinken. Once in a liftime kun je van zoiets maar genieten.

 6. Er werd duchtig aan de ivoren torens geschud maar ze staan nog wel overeind…Hoelang nog???
  Dit resultaat is een immanent gevolg van de houding van het zgn. establishment; misschien toch eens beginnen met luisteren naar het volk? Daarvoor moet ge natuurlijk een band hebben met dat volk. Niet dus…

 7. Hallo radio 1,waar is de reactie van Gerolf Annemans gebleven in jullie 8 uur nieuws???De reacties van graaier de gucht,supergraaier claes waren wel te horen!!!!Graaier de gucht was de Amerikanen net niet aan het uitmaken voor*mestkevers*En iemand anders kwam vertellen dat de nederlaag van clinton te wijten was aan de *laagopgeleide Amerikanen*!!
  Moet er nu niet eens deftig gekuist worden bij de *journalisten*van de LIEGDIENST van de vrt(o.a. bjorn soenens,thanghe,els ayels,veerle de vos…)??

 8. Blaas maar op de lofTRUMPetten en bewonder maar Ivana’s mooie tetten.

 9. Donald Trump laat dat please uw eerste werk worden nl. het droogleggen van dat rot corrupt moeras vol van parasieten in Washington DC, veel werk want de stank is tot hier waar te nemen, wij kennen die stank want die komt ook uit die EU stallen in Brussel.

 10. Zoals jullie terecht schrijven was objectiviteit weer niet te bespeuren. Vandaag op de radio (Joe FM VTM aanhangsel) en (Nostalgie 0000 aanhangsel) was er enkel tijdens de nieuwsuitzendingen iets te horen over de overwinning van Trump. Tijdens de programma’s niets. Voor de verkiezingen was het wel even anders, pro Clinton, anti Trump. Het kon niet genoeg door de ether geslingerd worden. Moest Hillary gewonnen hebben hun mond had waarschijnlijk niet stil gestaan. De “man” Domi die gisteren op Nostalgie nog op een slechte afloop hoopte voor Trump had vandaag aardig wat minder praat. Het bleef oorverdovend stil rond de overwinning van Trump. Kwestie van objectief te zijn???

 11. Wat een heuglijke dag, om nooit te vergeten, na de Brexit het tweede prachtige geschenk van het jaar..
  De grootste verliezers zijn nu wel de media.
  Hun Amerikakenners blijken helemaal geen specialisten te zijn maar gewone kwakzalvers, bedriegers.
  Hun maandenlange brainwash heeft geen zier geholpen, heeft integendeel een omgekeerd effekt gehad.
  We zien uit naar de volgende verkiezingen in Frankrijk e.a.

Reacties zijn gesloten.