Coburger-nieuws

omgekeerde kroonOm wat te bewijzen?…

Na drie maal lezen kan ik het onderstaande nog niet geloven. Is dit nu bedoeld als de – Koninklijke – grap van het jaar? Gaan ze Aldo Vastapane erbij betrekken?

Het scenario waarbij prins Laurent een DNA-staal zou afstaan, om bij te dragen aan de vraag van Delphine Boël om voormalig koning Albert II te laten erkennen als haar vader, is “geheel plausibel”. Dat heeft de advocaat van prins Laurent, meester Pierre Legros, vandaag verklaard op de commerciële omroep RTL-TVi.
“Het is een denkbare hypothese. Prins Laurent heeft daarover nog geen beslissing genomen, maar het is vanzelfsprekend momenteel een geheel plausibele hypothese”, zei Legros desgevraagd.

“Hij zou het kunnen doen. Ik heb niet gezegd dat hij het zal doen”, preciseerde de advocaat.

De in juli afgetreden koning Albert II erkent Delphine Boël niet als zijn dochter. Dat heeft de advocaat van de koning vorige week verklaard. Het was de eerste keer dat Albert – via zijn raadsman- ingaat op de rechtszaak die Boël heeft aangespannen om te bewijzen dat zij de buitenechtelijke dochter van de koning is.

Wes Hardin

3 gedachten over “Coburger-nieuws

  1. Doet me denken aan ‘de keizer zonder kleren’! In z’n nakie gezet door een zoon die regelmatig op het appel werd geroepen: wat een klucht zou dit zijn mocht dit doorgaan.. ;o)

    • Het is veel waarschijnlijker dat dit in de koninklijke doofpotten beland. Als ze bloed- en urinestalen van renners kunnen manipuleren, dan zullen ze dat zeker ook voor blauwbloedige profiteurs kunnen doen.

Reacties zijn gesloten.