Censuur dreigt alom

Onze collega’s van de ‘Binnenlandsche Bataafsche Courant’ werden door WordPress (softwareprogramma dat wij ook gebruiken) monddood gemaakt. Censuur. Weg ermee. Kritiek wordt gesmoord. Je kan het als een compliment beschouwen… maar daar heb je niets aan. De webstek wordt nu opgevangen door “Herstel de republiek”. De vraag is tot wanneer daar ook het censuurspook opdaagt.

De Binnenlandsche Bataafsche Courant: verschijningsverbod | HERSTEL DE REPUBLIEK (wordpress.com)

En dan heeft de redactie nog geluk gehad. Walter Eichelburg, redacteur van “Hartgeld” werd opgepakt en zonder meer in de psychiatrie opgesloten: zonder officiële aanklacht, zonder proces… weg ermee… Zoals ten tijde van Stalin en Honecker. Of zoals in sommige zandbaklanden waar Mo in één gedaante president, regering en justitie belichaamt.

Meer info: https://telegra.ph/%C3%96sterreich-Der-bekannte-Systemkritiker-Walter-Eichelburg-Hartgeld-gewaltsam-in-Psychiatrie-gesperrt-Keine-Anklage-kein-Verfahren-12-01

Wat er allemaal in het land b verboden is, gecensureerd wordt, zal u niet ontgaan zijn. Als u naar het nieuws of een duidingsprogramma kijkt dan moet u vooral onthouden welke thema’s niet, nauwelijks of bijgestuurd aan bod kwamen. Mocht u ons morgen, overmorgen of ergens in de toekomst niet meer vinden, dan weet u dat er een “hogere macht” ons uit het wereldwijde web verbannen heeft. Dagelijks ondervinden we dat afbeeldingen of videomateriaal gewist worden. Tekst tot op heden niet, maar – zoals gezegd – we wikken en wegen onze woordenschat.

En nu heeft YT zelfs nog een gaatje gevonden dat dicht moet, nl. “live” uitzendingen die gestreamd worden. Zoals een “live” reportage over een betoging met als thema “het bezit van wapens”. Het YT-kanaal werd niet verwijderd maar wel de reportage omdat er wapens getoond werden. Worden binnenkort afbeeldingen van tomaten, eieren, , stokken, straatstenen (projectielen bij betogingen) of molotovcocktails verboden? … dan zullen we nog weinig filmmateriaal van “relletjes” zien…

https://www.zerohedge.com/political/meet-censored-status-coup

2 gedachten over “Censuur dreigt alom

  1. Het wordt met het uur erger. Ik merk ook dat het laden van golfbrekers steeds moeilijker wordt. En dit op verschillende browsers (chrome, firefox). Hebben jullie al een plan B? Zo ja, hoef je dat hier uiteraard niet kenbaar te maken. Wanneer ik deze laatste zin schreef kwam ineens het besef dat we blijkbaar na een jaar massapropaganda al zo paranoia geworden zijn. Of is het gewoon de harde realiteit?

    • … we zijn niet naïef. Af en toe valt Golfbrekers helemaal uit. Zonder merkbare reden. En dan start het programma plotseling – zonder merkbare reden – terug. Dat heel dikwijls bijgevoegde afbeelding en filmpjes verdwijnen is een teken aan de wand. Via algoritmen wordt nagegaan hoe dikwijls en door wie deze geraadpleegd en/of geladen worden. Of men zoekt naar bepaalde trefwoorden. Dan verdwijnen ze.

Reacties zijn gesloten.