6 gedachten over “Calais: De toestand is gespannen

 1. Volgens mij zijn de inwoners van Calais…. ,volgens de nieuwe regels van Europa … , aan het verbroederen met de willkommen fluchtelingen !

 2. Maak dat mee, en ja hoor de “Media” zoals bv HLN brengt dit verhaal ook naar buiten het betreft hier om een Gezin en deze staan bekend als Nazi’s
  Waar halen ze het dit gezin te bestempelen als Nazi’s of neonazi’s
  Volgens mij zitten de Nazi’s eerder bij de Redactie van HLN

 3. http://www.liveleak.com/view?i=64d_1453402231

  It was reported that people were waving a white flag retrieve already wounded and dead bodies of other alleged civilians who have being lying on the streets.

  Either way, makes for amazing viewing as the camera-holder is fired upon with blood spattering on the lens and victims blood prominent of the road. One of the cameramen was allegedly IMC TV reporter, Refik Tekin.

  Not much international coverage. Imagine if this was Gaza. Would be headline news around the world.

 4. Het zou een demo zijn geweest van 2000 pro-immigratie Fransen, en inmiddels heeft het gezin het verzoek gekregen van de burgemeester van Calais om zijn huis te verlaten i.v.m. verwachte tegenacties door de Antifa’s. http://www.fdesouche.com...

  • Ik vind dat er een grote groep nationalisten deze moedige mensen zouden moeten verdedigen en dat er gerust een grote patrouille van Franse gendarmes voor het huis zouden moeten staan.Mocht zo een vluchtelingen oord bedreigd worden dan zouden ze er wel staan, verplicht door hun bazen, maar voor een Frans gezin te helpen krijgen ze waarschijnlijk geen toelating Het zijn maar Fransen.

 5. Als dat het enigste gezin zou zijn dat in opstand komt tegen die troep “honingzoekers” , kunnen wij het vergeten ! Maar dat geloof ik niet . Het is weer een stapje dichter bij een burgeroorlog light . Ze kunnen alvast hun volkslied , een beetje aangepassen voor de toekomst !
  “”” Allons enfants de la patrie-ieje , jeter les etrangers dehors , notre jour de gloire est arrive !”””” en in Duitsland een beroemd aangepast opschrift , “”””Burgerkrieg macht frei”””” Stop ! de import van de duistere middeleeuwen en bekijk de joetuubekes van de IS fratsen , de meest vrome Allahneukers ,geachte Gutmenschen , rode en groene broeders .

Reacties zijn gesloten.