Binnenkort een chip in je hersenen?

MM900236531[1]“Als je het kan dromen, kan je het ook doen.”
Walt Disney

Een armband met alle functies van een smartphone of tablet was er al.

Een doorzichtige Iphone ook…

, maar deze, ontwikkeld in Israël, gaat naar een volgende dimensie.  De armband projecteert het scherm met de functies op je arm. James Bond in het werkelijke leven: de Cicret armband.

FVE

 

7 gedachten over “Binnenkort een chip in je hersenen?

 1. Ongelooflijk, waar blijven ze het halen? Die zwarte in het filmpje doet me er aan denken: als het Links lukt om het blanke ras te vervangen door een gekleurd, is het gedaan met al die uitvindingen, tenzij door de Aziaten. Want een zwarte of een bruine mens heeft nog nooit iets uitgevonden.
  Overigens, die armprojectie werkt niet voor voetballers (getatoeëerd) of voor moslima’s (arm moet bedekt blijven van Allah)

  • Den bruine heeft wel iets uitgevonden dat momenteel bijna heel de wereld in zijn greep houdt “Allah” dank zij deze uitvinding kunnen zij paratiseren en hun willekes opdringen . Ik ken geen enkele uitvinding die dat kan evenaren.

 2. De technologie kent geen grenzen meer , een chip in je hersenen planten hoort binnen afzienbare tijd tot de mogelijkheden . Alhoewel , het is niet nieuw en er is zelfs geen super technologie voor nodig . Al die struikelbaarden , haatpredikers , IS en al die barbaarse folklore idioten …. boerka en hoofddoek draagsters , hebben al een ingeplante chip gekregen door hun Allah “””opvoeding””” waardoor ze zombies geworden zijn of marionetten , niet in staat om zelf te denken of kritisch te zijn

 3. Het zal mogelijk wel een probleem geven voor mensen met behaarde armen.

  • Er bestaan tegenwoordig genoeg technieken om die te verwijderen.

    • Amaai, gij zijt goed op de hoogte. Wij hebben het snel even moeten googelen…

Reacties zijn gesloten.