“België hangt aan een zijden draadje”…

De bronafbeelding bekijken

… kopt de Nederlandse krant De Telegraaf

… De tegenstellingen tussen Vlaanderen en Wallonië kònden niet groter uitpakken. In Vlaanderen werd de Vlaams-nationalistische N-VA (wederom) de grootste partij, maar verloor wel. Wat echter vooral opviel was de enorme groei van het Vlaams Belang, het vroegere Vlaams Blok… Lees hier verder…

1 gedachte op ““België hangt aan een zijden draadje”…

 1. “…wij hebben het Vlaams Belang de luxe gegeven om zich achter dat cordon te installeren…”

  De Roover Peter… bij de openbare omroep BRT

  Gisteren op deredactiebe van de openbare omroep BRT, wou kijken want de peetvader (Geysels) van het groene linkse multikulle kiesvee zat aan tafel bij De Vadder met een “journalist”(*) en de leugenaar De Roover Peter die ik hierboven citeer.
  Het volstaat Ninove te noemen en die neuzelende leugenaar valt door de mand, het is voldoende om alle gemeenten of steden te duiden waar DE partij (er is maar éne 🙂 samen met de opportunisten van de NVA een meerderheid konden vormen maar de rat De Wever Bart de voorkeur gaf aan het groene zooitje.
  Ik ben er van overtuigd dat de bedoeling van de NVA is om het Vlaams Belang te framen, uiteindelijk zal de rattenvanger uit Antwerpen op de kijkbuis komen en zeggen het lukt niet want het zijn allemaal racisten en wij zijn de zuivere rechtse partij…

  (*)er bestaan geen echte journalisten meer die berichten zonder vooringenomenheid, ze lopen aan het handje van de mainstream politiek of zijn meelopertjes van de overheid (lees spreekbuizen).
  Klimaat hysterie “berichtgeving”, de “peilingen” met het linkse multikulle groene gespuis (jawel) of de “duiding” rond islamieten invaders.
  Zij gingen eventjes de agenda bepalen van de verkiezingen, de boomerang iedereen kent dat ondertussen wel 🙂

Reacties zijn gesloten.