6 gedachten over “Belastingregering

  1. Allerhande taksen of boetes worden gewoonlijk heel summier aangekondigd in het medialandschap. Er verschijnen artikels in de krant, een reportage op TV, en enkele weken later bevalt de regering van een nieuwe taks. Ik geef een voorbeeld. Onze kinderen en jeugd zijn de dikste van Europa, onze jeugd neemt te weinig beweging. Gevolg, suikertaks, en vettaks onder het mom kinderen gaan minder snoepen, frisdrank drinken, chips eten. Flauwe kul het is hem om de taks te doen. Volwassenen drinken te veel alcohol. Gevolg accijns omhoog, onder het mom volwassenen gaan minder drinken. Flauwe kul, het is hem om de taks te doen. Automobilisten rijden te snel, slecht voor het milieu. Gevolg meer geflits en meer boetes. Flauwe kul het is hem om de boete opbrengst te doen. Als zo een bericht voorbij flitst denk ik nu al automatisch welk zal de volgende taks zijn. Enkele weken geleden kon men lezen dat brood ongezond zou zijn. Dat zal de volgende taks worden. Iedereen eet toch brood en bijna alle dagen, een brood en spaghettitaks. Wedden???

    • Ook vers geperste appelsienen zouden evenveel suikers en calorie├źn bevatten. En rood vlees, gehakt, worsten en ander vlees is ongezond.

      • Daar gaat allemaal een taks voor uitgevonden worden, eens de media een ballonnetje oplaat is de taks op komst.

        • Biefstuktaks, worstentaks, frietentaks, boulettentaks, krokettentaks, mayonaisetaks, appelsienentaks, pruimentaks, zwartepietentaks, ademtaks… Alleen euthanasie zal taksloos zijn.

Reacties zijn gesloten.